Talen Tools – Bats – Astra Diamant – Maat 000 – Gehard staal – Essenhouten steel – 90 cm

3418494
41.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Astra Diamant – Maat 000 – Gehard staal – Essenhouten steel – 90 cm
41.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de Astra Diamant bats van Talen Tools verplaats je zware grondsoorten. Het werkblad is namelijk 21 centimeter breed. Met deze smalle breedte (maat 000) werk je bij voorkeur met zwaardere grondsoorten. Ben je van plan om langdurig en met veel lichte grond te werken? Overweeg dan een breder blad, om meer volume te verplaatsen. Het staal van het werkblad is gehard. Wanneer je deze goed onderhoudt, gaat het werkblad nog jaren mee.

Steellengte van 90 centimeter
De steellengte van deze bats is 90 centimeter. Een juiste steellengte levert een belangrijke bijdrage in het werkcomfort. Het geeft je de mogelijkheid om met de juiste houding te werken. Zo ontstaat er niet te veel druk op je rug en overstrek je jouw schouders niet. Met de T-greep bedien je deze bats precies zoals jij het wil. Deze essenhouten steel is gewaxt, waardoor aantasting van vocht en vuil minder snel optreedt. De steellengte van deze Astra Diamant bats sluit aan bij personen die kleiner zijn dan 160 centimeter.

Hoe onderhoud ik mijn bats?
Om de kwaliteiten van het geharde staal optimaal te benutten, adviseren wij om na gebruik het werkblad schoon te maken met water. Maak het blad hierna goed droog en spray het in met teflonspray. Het werkblad licht insmeren met olie zorgt er ook voor dat het blad langer in optimale staat blijft. Wanneer je regelmatig onderhoud pleegt, voorkom je roestvorming en blijft het werkblad langer scherp.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats

• Geschikt voor zwaardere grondsoorten
• Werkblad van gehard staal
• Met T-greep voor comfortabel scheppen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448261432
  • Afmeting (cm): 110x21x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten