Talen Tools – Bats – Excellent – Maat 000 – Glasfiberkern steel – 100 cm

3904646
56.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Excellent – Maat 000 – Glasfiberkern steel – 100 cm
56.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze Excellent bats van Talen Tools combineert het comfort van hout met de kracht van glasfiber. Het gewaxte hout ligt prettig in de hand. Om de steel nog sterker te maken en de kans op breuk en scheuren te voorkomen, is de kern van deze steel gemaakt van glasfiber. De steel is 100 centimeter lang. Gebruikers tussen de 160 en 175 centimeter adviseren wij deze steellengte. Buig tijdens het schepwerk regelmatig door je knieën, om de druk van je onderrug af te halen.

Kan ik met deze bats ook in klei en leem werken?
Wanneer je als stratenmaker of hovenier te werk gaat, bekijk je vooraf ook met welke grondsoort je te maken hebt. Soms kom je lichtere grondsoorten zoals los zand tegen, maar soms kom je ook zware klei- en leemgronden tegen. Deze Excellent bats heeft met een werkblad van maat 000 daar een antwoord op. Een smal werkblad gebruik je voor het scheppen en graven in zwaardere grond. Een breder werkblad gebruik je voor het verplaatsen van lichtere grond. Een bijkomend voordeel is dat je dan meer volume tegelijkertijd verplaatst.

Werkblad met scherpe snede
Niet alleen het juiste formaat werkblad helpt je om zware grond te lijf te gaan. Ook een scherpe snede van het werkblad maakt het werk een stukje draaglijker. Doordat het staal van het werkblad blank geslepen en gepolijst is, slijpt het blad zichzelf. Nog langer de originele staat van het werkblad behouden? Borstel na gebruik het werkblad af en maak het werkblad droog.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met glasfiberkern steel

• Extra kracht door glasfiberkern steel
• Blank gepolijst en geslepen werkblad waardoor het werkblad zichzelf slijpt
• Geschikt voor zware grondsoorten

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448290340
  • Afmeting (cm): 1x21x126 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten