Talen Tools – Bats – Excellent – Maat 000 – Glasvezelsteel – 110 cm – Met opstapje

3904667
66.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Excellent – Maat 000 – Glasvezelsteel – 110 cm – Met opstapje
66.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar met deze bats de krachtige combinatie van deze glasvezelsteel met een blank gepolijst en geslepen werkblad. De Talen Tools Excellent-productlijn gebruik je als stratenmaker, bouwvakker, tuinier of hovenier wanneer je professioneel te werk gaat. Doordat het blad blank gepolijst en geslepen is, blijft deze langdurig scherp. Door deze behandeling slijpt de Excellent bats het werkblad zelf. Hierdoor kost het minder inspanning om de bats de grond in te laten glijden.  De T-greep steel van deze Excellent bats is 110 centimeter lang en adviseert Talen Tools aan personen tussen de 175 en 190 centimeter.

Waarom een bats met glasvezelsteel?
Door het gebruik van glasvezel is deze steel een stuk sterker dan de vergelijkbare essenhouten stelen. Bovendien is er geen kans op vervelende splinters tijdens de werkzaamheden. Glasvezel is vier keer sterker dan hout, door een hogere stijfheid en elasticiteit. Deze krachtige steel wordt gecombineerd met een kleiner werkblad. Het 21 centimeter brede (maat 000) werkblad zet je in voor het verplaatsen van zwaardere grondsoorten, zoals klei en leem. Uiteraard heeft dit sterke werkblad ook geen probleem met lichtere grondsoorten. Wanneer je meer grond tegelijkertijd wil verplaatsen, kun je bij lichte grondsoorten kiezen voor een groter werkblad. Het assortiment van Talen Tools bestaat uit verschillende maten batsen, betonschoppen en zandschoppen.

De voordelen van een opstapje
Niet iedere bats is voorzien van een opstapje. Toch kan het voor jou de werkzaamheden een stuk verlichten. Door de kracht van je armen en benen te combineren of af te wisselen, hou je het schepwerk langer vol. Met je voeten zet je extra kracht, als de bats niet gemakkelijk in de grond glijdt. Wanneer je het werk tussen je armen en benen voldoende varieert, ervaar je minder snel fysieke ongemakken.   

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools Excellent bats met glasvezelsteel

• Krachtig werkblad met blank gepolijst en geslepen werkblad
• Glasvezelsteel krachtiger dan essenhouten steel
• Met opstapje om extra kracht te zetten met je voeten

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448434270
  • Afmeting (cm): 12x21x133 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten