Talen Tools – Bats – Maat 00 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 90 cm

3802737
41.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 00 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 90 cm
41.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze compacte bats van Talen Tools beschikt over een relatief korte steel van 90 centimeter. Deze gewaxte essenhouten steel sluit aan op tuiniers en hoveniers die kleiner zijn dan 160 centimeter. Hoe bepaal je de juiste steellengte? Wanneer het uiteinde van de steel tot de broekriem komt, is dit een belangrijk uitgangspunt voor een comfortabele werkhouding. Hoe beter je werkhouding, hoe kleiner de kans op fysieke klachten. Tijdens de schepwerkzaamheden raden wij aan om regelmatig door de knieën te buigen, om zo de rug te ontlasten.

Waarom een blank gepolijst werkblad?
Door de blanke polijsting blijft het werkblad langdurig scherp. Het blad beschikt namelijk over de eigenschap om zichzelf te slijpen tijdens de werkzaamheden. Hoe scheper het blad, hoe meer comfort je ervaart. Het kost relatief weinig inspanning om de bats de grond in te laten glijden. Lukt het toch niet om makkelijk in de grond te komen? Met de T-greep steel kun je met je armen nog meer druk zetten.

Is de juiste maat bats belangrijk voor je graafwerk?
Maat 00 (21,5 centimeter breed) van deze bats valt in het middensegment van werkbladmaten. Wanneer je schepwerk afwisselt tussen lichte grondsoorten (zand en aarde) en zware grondsoorten (klei en leem), dan biedt deze maat 00 een perfecte tussenweg. Werk je veelvuldig met een lichte of een zware grondsoort? Overweeg voor zware grondsoorten dan maat 000. Voor lichte grondsoorten kies je voor maat 0 of maat 1.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met gewaxte essenhouten steel van 90 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448290647
  • Afmeting (cm): 11x21x111 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten