Talen Tools – Bats – Maat 00 – Blank gepolijst – Zonder steel

3802714
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 00 – Blank gepolijst – Zonder steel
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Is de steel van je bats nog in goede staat, maar wordt de kwaliteit van het werkblad steeds minder? Deze blank gepolijste bats van Talen Tools dient ter vervanging van werkbladen en wordt dus zonder steel geleverd. Stelen met een diameter van 35 tot 37 millimeter aan het uiteinde, monteer je op deze losse bats.

Wat zijn de voordelen van een blank gepolijst werkblad?
Een blank gepolijst werkblad vereist minder onderhoud dan een gehard stalen werkblad. Hoewel het altijd raadzaam is om de bats na gebruik af te borstelen en schoon te maken, kun je er als hovenier en tuinier op rekenen dat een blank gepolijst werkblad lang scherp blijft. De snede blijft scherp, omdat het blad zichzelf tijdens de werkzaamheden slijpt. Het levert voor jou energiewinst op, want het kost minder inspanning om de bats in de grond te plaatsen of om grondhopen te verplaatsen.

Is deze bats geschikt voor klei en leem?
Voor echte zware grond adviseert Talen Tools een bats met maat 000. Wanneer je de bats slechts enkele keren per jaar gebruikt, kun je met maat 00 ook uit de voeten in klei en leem. Deze middenmaat is 21,5 centimeter breed en daardoor in te zetten bij middelzware grondsoorten. Wanneer je veel volume moet verplaatsen, kies je bij voorkeur voor een breder werkblad (maat 1 of 0).

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Geschikt voor stelen tussen de 35 en 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265324
  • Afmeting (cm): 27x22x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten