Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Dubbel gebogen – Essenhouten steel – 100 cm

3802709
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Dubbel gebogen – Essenhouten steel – 100 cm
35.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste bats? Belangrijke aspecten bij je keuze zijn: de lengte van de steel, het materiaal van de steel, de breedte van het werkblad en het materiaal van het werkblad. Deze gehard stalen bats van Talen Tools is 21,5 centimeter breed (maat 00) en is daardoor inzetbaar voor lichtere en zwaardere grondsoorten. Werk jij eigenlijk altijd met zware grondsoorten? Kies dan voor een smaller werkblad van maat 00. Voor lichtere grondsoorten kijk je naar een batsmaat 0 of 1. Zo verplaats je meer volume tegelijkertijd en vergroot je voor jezelf het gemak.

Werkblad van de bats is transparant gecoat
De transparante coating op het werkblad van deze bats beschermt tegen de invloeden van vuil en vocht. Desalniettemin adviseert Talen Tools om na gebruik de bats af te borstelen en te reinigen met water. Wanneer je de bats vervolgens goed droogmaakt en insmeert met olie of teflonspray, geef je aantasting door roest minder kans. Het geharde staal aan de onderzijde voorkomt slijtage van het werkblad. Hierdoor blijft de snede van het werkblad scherp en het comfort voor jou groot. Hoe scherper het werkblad, hoe minder inspanning je levert om in de grond te scheppen.

Steel met T–greep
Deze 100 centimeter lange steel beschikt over een T–greep, waardoor jij optimaal de steel gebruikt. Door druk te zetten met je ene hand en de andere hand net voor de bocht van de steel te plaatsen, werk je efficiënt en lever je zo min mogelijk inspanning voor je schepwerkzaamheden. Deze steel is dubbel gebogen, waardoor het hout nog sterker is geworden. Zo ervaar jij extra kracht tijdens het scheppen. Het essenhout is gewaxt, waardoor de natuurlijke houtlook langdurig behouden blijft. Een belangrijk voordeel: door de waxbehandeling ligt deze bats ook nog prettig in de hand.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools dubbel gebogen bats van gehard staal

• Bats allround inzetbaar
• Werkblad van gehard staal
• Met dubbel gebogen steel voor meer kracht tijdens het scheppen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448262033
  • Afmeting (cm): 22x17x123 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten