Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Zonder steel

3802706
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Zonder steel
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ter vervanging van je bats, spade of schop gebruik je deze geharde stalen bats van Talen Tools. Het geharde staal is voorzien van een transparante coating, waardoor er een laagje extra bescherming is aangebracht. Na gebruik is het echter raadzaam om het werkblad te reinigen en droog te maken. Met een behandeling van olie of teflonspray blijft de snede van het werkblad nog scherper. Hoe scherper het werkblad, hoe minder inspanning er nodig is om in de grond te scheppen of graven.

Past dit werkblad op mijn steel?
Wanneer het uiteinde van je steel over een diameter van 35 tot 37 millimeter beschikt, monteer je dit werkblad zonder problemen aan je steel. Let er bij jouw steel wel op dat je altijd de juiste steellengte gebruikt. Ben je daar niet zeker van? Een handig hulpmiddel: kijk of de steel tot de hoogte van je broekriem komt. Over het algemeen zit je dan goed qua lengte van de steel. Andere belangrijke aspecten om in de gaten te houden bij de steellengte: is er genoeg ruimte om je knieën te kunnen buigen en hoef je jouw schouders niet te overstrekken?

Voor welke ondergrond gebruik ik deze bats?
Deze bats heeft een gemiddelde breedte van 21,5 centimeter breed (maat 00). Die breedte valt onder de gemiddelde breedte van batsen. Daardoor gebruik je deze bats bij meerdere grondsoorten. Gebruik je de bats niet heel vaak? Dan is dit werkblad een uitkomst. Gebruik je de bats veelvuldig en ook nog eens bij zware grond? Overweeg dan een smallere Excellent bats van Talen Tools met maat 000. Voor lichte grond kun je ook kiezen voor een blad met maat 0 of maat 1.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools geharde stalen bats

Geharde stalen bats met transparante coating
Met gemiddelde breedte
Geschikt voor stelen tussen de 35 en 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448260022
  • Afmeting (cm): 27x22x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten