Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 100 cm

3904630
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 100 cm
42.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 41.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In de weer met klei en leem? Wanneer je regelmatig schepwerkzaamheden verricht in zware grond, helpt goed materiaal je op weg. Deze Talen Tools bats van blank gepolijst staal gebruik je probleemloos voor zware grond. Het werkblad van deze bats is namelijk 21 centimeter breed. Door de smalle breedte van maat 000 is het werkblad goed bestand tegen zwaardere grond. Lichte en grote hoeveelheden grond verplaatsen? Kies dan voor een bats uit het Talen Tools assortiment met maat 1 of 0.

Werkblad blijft scherp
Angst dat het werkblad snel afbot is niet nodig. Het blank gepolijste staal kenmerkt zich door zelfslijpende eigenschappen. Door de behandeling van het staal, zorgen werkzaamheden voor een scherpe snede. Door deze scherpe snede gebruik je minder inspanning bij het opscheppen of graven in de grond. Ondanks deze eigenschappen, blijft het altijd raadzaam om een bats goed te onderhouden. Je doet dit door de bats af te borstelen en schoon te maken. Gebruik wat olie of teflonspray om het werkblad mee te behandelen, om nog betere bescherming te bieden tegen weersinvloeden en vuil.

Essenhouten steel met T-greep
Om de kracht van het essenhout te behouden is deze houtsoort behandeld met wax. Wax dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor er een betere bescherming ontstaat tegen vuil en vocht. De kracht van deze steel benut je door de T-greep te gebruiken. Pak met de ene hand de T-kruk vast, plaats de andere hand net boven de bolling van het hout. Op die manier zet jij efficiënt kracht. Deze steel van 100 centimeter lang gebruik je wanneer je tussen de 160 en 175 centimeter lang bent.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met gewaxte essenhouten steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265362
  • Afmeting (cm): 8x21x124 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten