Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 110 cm

3904631
47.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 110 cm
47.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met een geschikt werkblad voor zware grond maak jij de opdracht voor jezelf een stuk gemakkelijker. Deze Talen Tools bats is van sterk blank gepolijst staal en bovendien qua afmeting ook perfect voor zware grond, zoals klei en leem. Voor werkbladen van batsen geldt: hoe smaller het blad, hoe zwaarder de grond mag zijn. Maat 000 duidt een breedte van 21 centimeter aan. De essenhouten steel is voorzien van een handige T-greep.

Doseer de schepwerkzaamheden
Hoewel het blank gepolijste werkblad van deze bats over een scherpe snede beschikt, is vooraf wel raadzaam om te zien met welke grond je te maken hebt. Voelt de klei of leem hard aan? Probeer dan de scheppen te doseren. Begin niet te voortvarend met spitten, wanneer de grond nauwelijks meegeeft. Zowel voor het materiaal als voor je spieren is dit belastend. Werkt dit niet? Overweeg dan een echte specifieke spade van Talen Tools.

De juiste steellengte
De keuze voor de juiste lengte van de steel voorkomt veel ongemakken. Je rug en schouders geven snel klachten, wanneer je vooraf niet inschat of de steellengte bij je past en of de steel comfortabel voelt. Ben je tussen de 175 en 190 centimeter lang? Dan zorgt deze gewaxte essenhouten steel van 110 centimeter voor een comfortabele werkhouding. Je overstrekt je schouders niet. Doordat je ook nog door je knieën kunt buigen tijdens het werk, voorkom je dat er te veel druk op je rug komt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met gewaxte essenhouten steel van 110 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265379
  • Afmeting (cm): 10x21x133 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten