Talen Tools – Bats – Maat 000 – Gehard staal – Tauari steel – 100 cm

3832305
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 000 – Gehard staal – Tauari steel – 100 cm
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Combineer sterk tauari hout met een gehard stalen werkblad. Deze combinatie van Talen Tools bereidt jou voor op werk met zware grondsoorten. Door het smalle formaat (21 centimeter breed, maat 000) kan dit werkblad de druk van klei en leem zonder problemen aan. Wanneer je als agrariër, tuinier, stratenmaker of hovenier de snede van de bats lang scherp houdt, ervaar je het optimale comfort van deze bats. Om die snede te behouden is de bats voorzien van een transparante coating. Deze coating beschermt tegen nattigheid en vuil. Wanneer je de coating af en toe behandelt met olie of een teflonspray, zal de snede nog langer scherp blijven. Behandel het werkblad alleen wanneer deze goed schoon en droog is.

Tips voor werken in zware grond
Een luchtige grond maakt zware grond al een stuk makkelijker bewerkbaar. Spit de grond in het najaar om en breng organische stoffen aan in de grond. De grond blijft zo langer in gezonde toestand. Wanneer je de toplaag in de zomer schoffelt, blijft de grond los van karakter. Mocht je toch merken dat je niet makkelijk in de grond glijdt met de bats, hou dan extra druk op de T-greep. Dit doe je door de ene hand op de kruk te plaatsen, waarbij je de andere hand plaatst voor de kromming van de steel. Combineer de scherpe snede en de T-greep om op die manier de bats probleemloos in de grond te laten glijden.

Tauari steel van een meter
Een juiste steellengte helpt jou om comfortabel en zonder fysieke ongemakken te werken. Let erop dat je jouw knieën tijdens het werk de ruimte geeft om te buigen. Hierdoor haal je de druk van je rug af, waardoor er minder kans is op rugpijn. Zorg dat je schouders niet overstrekken, dit gebeurt wanneer je kiest voor een te lange steel. Deze steellengte van 100 centimeter wordt aangeraden aan agrariërs, hoveniers, tuiniers en stratenmakers met een lengte tussen de 160 en 175 centimeter.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats van gehard staal

• Bats voor zware grondsoorten
• Werkblad van gehard staal
• Met handige T-greep om meer druk uit te oefenen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265041
  • Afmeting (cm): 10x21x136 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten