Talen Tools – Bats – Vliegtuigaluminium – Maat 00 – Extra licht en sterk – 100 cm steel

3904639
68.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Vliegtuigaluminium – Maat 00 – Extra licht en sterk – 100 cm steel
68.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze bats vervaardigt uit vliegtuigaluminium verminder jij de zwaarte van je werkzaamheden in de tuin. Doordat deze bats van Talen Tools slechts 1 kilogram weegt, voelt het verplaatsen van grondsoorten in de tuin of op het terras minder zwaar. De steellengte is 100 centimeter en sluit daarbij aan bij personen tussen de 160 en 175 centimeter. Uiteraard bepaal jij zelf wat je qua werkhouding fijn vindt, maar geef je knieën ook de ruimte om een buiging te maken wanneer je met deze bats schept. Doe dit om je rug te ontlasten wanneer je langdurig de bats gebruikt.

Bats van sterk gewaxt essenhout
De steel grijp je stevig vast met behulp van de T-greep. Zo hou jij de controle over het scheppen en steken. Door de T-greep aan het uiteinde van de steel zet jij bovendien meer kracht. Toch adviseert Talen Tools om de bats te gebruiken waarvoor deze is bestemd: het verplaatsen van grondsoorten, zoals grind, zand of klei. Probeer dus niet om bomen te ontwortelen met een bats, gebruik daar ander gereedschap voor. De wax beschermt de essenhouten steel en laat de steel prettiger in de hand liggen.

Welke maat bats is geschikt voor zwaardere grondsoorten?
De maat van deze bats is een van de kleinere maten in het assortiment van Talen Tools. Het werkblad (maat 00) is 21,5 centimeter breed, waardoor jij ook in zwaardere grondsoorten zoals klei en leem uit de voeten kunt. Maat 000 is nog kleiner, daarbij is het werkblad 21 centimeter breed. Doordat het werkblad van dit blad is gemaakt van supersterk en licht aluminium, vind je met deze bats het juiste product voor de zwaardere tuinklus. Om de zware tuinklus wat te verlichten weegt deze bats de helft van een reguliere bats.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats met vliegtuigaluminium

• Bats door licht en sterk aluminium 50% lichter dan een reguliere bats
• Bespaart gewicht tijdens zware tuinwerkzaamheden
• Met T-greep steel van gewaxt essenhout

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448285124
  • Afmeting (cm): 130x22x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten