Talen Tools – Bats – Vliegtuigaluminium – Maat 00 – Extra licht en sterk – 110 cm steel

3418506
70.99
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Vliegtuigaluminium – Maat 00 – Extra licht en sterk – 110 cm steel
70.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Zie je er tegenop om zwaardere grondsoorten in de tuin te verplaatsen? Deze bats van Talen Tools bestaat uit vliegtuigaluminium, waardoor de bats slechts iets meer dan 1 kilogram weegt. De T-greep steel van deze sterke bats is 110 centimeter lang. Het essenhout is gewaxt, zodat de steel tijdens de werkzaamheden prettig in de hand ligt. Wax dringt tot diep in de houtnerven door, zodat het essenhout langdurig wordt beschermd.

Bats met sterk en licht vliegtuigaluminium
Vliegtuigaluminium is er op gericht om gewicht te beperken en kracht te vergroten. Eigenschappen die ook bij het verplaatsen van zware grondsoorten van grote waarde zijn. Door het gebruik van deze vliegtuigaluminium bats, werk je met een 50% lichtere bats dan reguliere batsen. Wel zo prettig, als je langdurig zware grondsoorten verplaatst. Uiteraard is een prettige werkhouding ook van groot belang om lang probleemloos te werken. Bepaal daarom goed of de steellengte bij je wensen past. De steellengte van deze bats sluit aan bij personen van 175 tot 190 centimeter lang. Persoonlijke voorkeur bepaalt je keuze, maar een handig hulpmiddel is om de hoogte van je broekriem aan te houden wanneer je de steellengte kiest.

Bats geschikt voor klei en leem
Doordat het werkblad (maat 00) van deze bats 21,5 centimeter breed is, schep en steek je ook in zwaardere grondsoorten. Denk daarbij aan klei- en leemgrond. Hoe kleiner het werkblad van de bats, hoe geschikter de bats is voor zwaardere grondsoorten. Gebruik jij deze bats alleen voor het verplaatsen van veel, maar lichte grond? Neem dan een kijkje in het verdere assortiment van Talen Tools naar batsen met grotere werkbladen.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats met vliegtuigaluminium

• Bats door licht en sterk aluminium 50% lichter dan een reguliere bats
• Bespaart gewicht tijdens zware tuinwerkzaamheden
• Met T-greep steel van gewaxt essenhout

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448285131
  • Afmeting (cm): 8x21x134 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten