Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – 35 x 22 cm – Zonder steel

3492206
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – 35 x 22 cm – Zonder steel
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Beschik je over een bats die niet aansluit op de wensen om beton en cement te verplaatsen? Met deze losse Talen Tools betonschop geef je jezelf de keuze om de steel te bevestigen aan een doorsnee bats of aan de specifiek geproduceerde betonschop. Deze specifieke eigenschappen zie je terug in de grootte van het werkblad en de rechte onderzijde. Het werkblad is namelijk 35 centimeter lang. Hierdoor verplaats je meer cement of beton in een keer. De onderzijde is bewust recht vormgegeven, zodat je eenvoudiger een kruiwagen of aanhangwagen leegschept.

Gehard staal met coating
Om het werkblad te beschermen tegen vuil en water, is het staal voorzien van een transparante poedercoating. Hierdoor verlengt Talen Tools de levensduur van dit product, zodat jij nog meerdere jaren profijt hebt van deze betonschop. Ondanks het feit dat dit werkblad is gecoat, adviseren wij wel om het staal na gebruik even schoon te borstelen en af te drogen.

Voor welke stelen is deze betonschop geschikt?
Om deze betonschop stevig te gebruiken, bevestig je deze aan een steel met een diameter tussen de 35 en 37 millimeter. Zorg er voor dat de hilt stevig in de steel zit, zodat je de kans op breuk verkleint tijdens de werkzaamheden. Beschik je toch liever over een volledige betonschop met steel? In het assortiment van Talen Tools varieert de steellengte van 90 tot 130 centimeter.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools betonschop van gehard staal

• Groot werkblad voor het verplaatsen van grote volumes beton, cement of zand
• Werkblad van gehard staal
• Geschikt voor stelen met een diameter tussen de 35 en 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448260244
  • Afmeting (cm): 35x5 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 970.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten