Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – Rood – Essenhouten steel – 100 cm

3418558
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – Rood – Essenhouten steel – 100 cm
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De hele dag in de weer met kruiwagens vol beton, cement of zand? Met deze handige betonschop van Talen Tools maak je jouw kruiwagen tot op de bodem schoon. Doordat de betonschop rechte hoeken heeft, blijft er geen materiaal liggen in de kruiwagen. Om het geharde staal van het werkblad te beschermen, is de betonschop voorzien van een rode coating. Deze coating biedt bescherming tegen de aantasting van vuil en vocht. Toch is het raadzaam om zuinig om te gaan met de bats, om de levensduur en de goede kwaliteit te waarborgen. Door na gebruik de betonschop af te borstelen- en spoelen, blijft er geen vuil achter op het werkblad. Een olie of teflonspray houdt de coating langer in goede staat.

Essenhouten steel met T-greep
Je houdt grip over de situatie door het gebruik van de T-greep, die aan het uiteinde van de essenhouten steel zit. Deze ligt prettig in de hand, want het essenhout is voorzien van een behandeling met wax. Deze wax dringt tot diep in de houtnerven door. Het hout wordt sterker en bovendien minder snel aangetast door water en vuil. Wanneer je als stratenmaker of bouwvakker gebruik maakt van deze betonschop, doe je dat bij voorkeur wanneer je tussen de 160 en 175 centimeter lang bent. De steellengte van 100 centimeter sluit namelijk aan bij deze lichaamslengte.

Groot werkblad voor het verplaatsen van beton
Het werkblad van deze betonschop is een stuk langer dan reguliere batsen. Groot voordeel voor jou: je verplaatst meer beton, cement of zand tegelijkertijd. Zo is je kruiwagen leeg voordat je er erg in hebt. Het blad is 35 centimeter lang, wat een kleine 10 centimeter langer is dan het blad van een standaardbats. De breedte is 22 centimeter, waardoor je een ruim formaat hebt om mee te scheppen.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools betonschop van gehard staal

• Groot werkblad voor het verplaatsen van grote volumes beton, cement of zand
• Werkblad van gehard staal met rode coating
• Met T-greep voor comfortabel scheppen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265409
  • Afmeting (cm): 12x125 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1680.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten