Talen Tools – Beugelhark – Verzinkt – 16 tanden – Essenhouten steel – 160 cm

3525731
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Beugelhark – Verzinkt – 16 tanden – Essenhouten steel – 160 cm
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een grote tuin of een groot gazon? Kies dan voor een brede Talen Tools beugelhark met maar liefst 16 tanden. Het verzinkte staal verkleint de kans op roestvorming. Hoewel het staal dus is bewerkt, help je met eigen onderhoud ook om de levensduur van de beugelhark te verlengen. Reinig de hark na gebruik en maak deze schoon wanneer je hem opbergt. Met een breedte van een kleine 40 centimeter hark je snel tuinafval, gevallen bladeren, mosresten en grasresten bij elkaar. Je tuin oogt netjes en door de licht gebogen tanden, bewerk je de grond ook direct. De toplaag wordt los gemaakt, waardoor de bodemstructuur meer open wordt. Een open bodemstructuur zorgt normaliter voor een betere en gezondere groei van bloemen en planten. 

Waarom kiezen voor een beugelhark?
In vergelijking met standaard gazonharken, tuinharken en egaliseerharken, heeft de beugelhark een specifieke constructie. Het bevestigingspunt zit niet in het midden van de hark, maar aan de uiteinden. Hierdoor is de impactverdeling nog gelijkmatiger verdeeld over de hark, waardoor tanden minder snel afbreken. Een hark heeft meerdere functionaliteiten. Zo werk je niet alleen de grond los voor een open bodemstructuur. Met behulp van deze hark egaliseer je ook de bodem. Dit is vooral belangrijk wanneer je zaailingen in de tuin plant. Regelmatig de grond beluchten en omwoelen verkleint de kans op onkruidvorming. 

Gewaxte harksteel
Kies je voor gesteeld tuingereedschap? Let dan goed op het materiaal van de steel. Vele hoveniers, tuiniers en agrariërs kiezen nog voor een klassieke houten steel. Het oogt natuurlijk en hout is van nature sterk. Toch zit er een verschil tussen onbehandeld hout en hout dat met een wax is behandeld. De wax dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor het hout langdurig sterk blijft. Wax stoot water en vuil af. Hierdoor is de kans op slijtage minder groot. Een ander comfortabel voordeel: gewaxt hout ligt prettiger in de hand. De kans op blaarvorming of een splinter is bij een gewaxte houten steel een stuk kleiner.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools beugelhark

• Beugelhark met extra versteviging
• 16 tanden over een breedte van circa 40 centimeter
• Met een essenhouten steel van 160 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448008181
  • Afmeting (cm): 7x42x185 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1470.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten