Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Cortenstaal – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm

4511057
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Cortenstaal – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Functioneel en stijlvol. Een borderrand in de tuin. Met deze uitvoering van Talen Tools beschik je over een weerbestendige borderrand van cortenstaal. Je plaatst borderranden voor een strakke uitstraling in de tuin, maar je gaat er ook verzakkingen mee tegen. De tuinborders zijn 100 centimeter breed en hebben een totale hoogte van 17,2 centimeter, inclusief de geïntegreerde installatiepinnen. Het design van deze tuinafboording is zo vormgegeven dat ze makkelijk te koppelen zijn met andere borderranden. Heb je dus tuinranden nodig die langer dan een meter zijn? Koppel deze cortenstalen borderranden dan makkelijk met elkaar. Bovendien versterken ze elkaar dan ook, waardoor ze een betere weerstand bieden tegen wildgroei van het gazon of tegen wildgroei bij bloemenperkjes.

Borderranden stevig in de grond monteren
Voor een solide bevestiging plaats je de borderranden voor minstens een derde in de grond. Vanwege de lange pinnen is dit geen enkel probleem. Op die manier blijven afscheidingen beter intact, waardoor je bijvoorbeeld ook minder vaak je gazonranden hoeft af te steken. Omdat de pinnen van de borderrand de halve lengte van de totale hoogte bevatten, weet je zeker dat je deze borderranden stevig in de grond zet. Het staal is flexibel, waardoor je ook op een speelse manier afscheidingen maakt op het terras of in de tuin. Maak bijvoorbeeld een duidelijke afscheiding van een kronkelend tuinpad of benadruk de sierlijke vormen van de vijver in je tuin.

Waarom kiezen voor een tuinafboording van cortenstaal?
Het metaal van cortenstaal oxideert buiten. Doordat cortenstaal aan de buitenkant roest, blijft de binnenzijde intact. Je ziet het tegenwoordig vaak terug in landelijke tuinen, waarbij je grote roestige bloembakken of vuurschalen ziet. Met de keuze voor deze gazonborders kies je ook voor een mooi contrast met je groene tuin. Een bijkomend voordeel van cortenstaal in de tuin of rond het gazon? De mengeling van cortenstaal bevat onder meer koper. Koper heeft een afschrikkende werking op slakken. Lopen slakken over de cortenstalen borderranden? Dan krijgen ze een onaangename schok. Naast de fraaie look, draagt deze tuinafscheiding dus ook nog bij aan een gezond gazon en aan een gezonde groei van planten en bloemen.

Voordelen van de borderrand van Talen Tools

• Voor een stijlvolle tuinafscheiding
• Van stevig cortenstaal voor een fraaie look
• Eenvoudig te monteren en te koppelen met andere borderranden

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439084
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 8x100x17 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten