Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Gegalvaniseerd – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm

4511055
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Gegalvaniseerd – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar een strakke look in je tuin of terras? Overweeg dan de aanleg van deze Talen Tools borderranden. Maak een fraaie afscheiding tussen je tuinpad, jouw bloemenperkje, je vijver in de tuin of je gazon. De mogelijkheden zijn groot. Zeker omdat deze borderranden heel eenvoudig te monteren zijn. Met een breedte van 100 centimeter biedt deze borderrand de mogelijkheid om snel langere afscheidingen te maken. Je koppelt namelijk heel eenvoudig meerdere tuinborders met elkaar. Met de gemonteerde installatiepinnen meegerekend, is deze borderrand 17,2 centimeter hoog. Een borderrand bewijst zijn waarde voor een goede afscheiding tussen verschillende delen in de tuin. Ook is een tuinafboording inzetbaar voor het ophogen van andere tuindelen of voor de aanleg van tuinpaden.

Borderranden zijn sierlijk én functioneel
Hoe zorg je dat deze borderranden zowel mooi als functioneel zijn? Plaats de borderranden voor minstens een derde in de grond. Doordat de pinnen in deze uitvoering meer dan de helft van de totale hoogte beslaan, weet je zeker dat deze tuinafboording stabiel staat. Dat is belangrijk. Je hebt minder onderhoud in de tuin nodig. Een stevige tuinafscheiding belemmert namelijk de wildgroei in een bloemenperkje of op een gazon. De tuinafscheiding blijft duidelijk en het werk in de tuin neemt af. Het afsteken van het gazon is minder vaak nodig, waardoor je geniet van minder inspanning en een mooiere afwerking in de tuin.

Waarom kiezen voor gegalvaniseerde borderranden?
Door de extra behandeling met zink, zijn deze gegalvaniseerde borderranden beter bestand tegen de vorming van roest. Het extra laagje zink verkleint de kans op beschadigingen van het metaal bij deze tuinafboording. Hoewel het staal is verstevigd, blijft het flexibel. Door deze flexibiliteit bestaan er meer mogelijkheden voor de indeling in je tuin. Kronkelt jouw tuinpad door de tuin? Door de flexibiliteit kan deze borderranden alsnog probleemloos rond het tuinpad worden geplaatst. Hetzelfde geldt voor een vijver in de tuin, een gazon met een originele vorm of bij een bloemenperkje dat niet helemaal recht loopt.  

Voordelen van de flexibele borderrand van Talen Tools

• Voor een stijlvolle tuinafscheiding
• Van gegalvaniseerd staal
• Eenvoudig te monteren en te koppelen met andere borderranden.

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439091
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 8x100x17 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten