Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Zwarte coating – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm

4511054
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Borderrand – Kantopsluiting – Zwarte coating – Koppelbaar – 100 x 7,5 cm
15.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Voor een moderne en strakke look maak je de keuze voor deze strak afgewerkte borderranden met een beschermende zwarte coating. Die coating op deze tuinafboording van Talen Tools is functioneel, maar oogt ook modern. Inclusief de installatiepinnen is deze borderrand 17,2 centimeter hoog. Door de breedte van 100 centimeter heb je veel vrijheid in het gebruik. Zo past deze borderrand heel makkelijk op kleinere terrassen of in kleinere tuinen. Heb je een grotere tuin? Maak dan gebruik van het design, waarbij je heel eenvoudig deze borderrand koppelt met andere borderranden. Bovendien verstevig je zo ook nog de solide basis van deze borderrand.

Waarom heb ik een borderrand in de tuin nodig?
Is het jouw smaak dat je tuin of terras er strak uit moet zien? Een borderrand zorgt voor een sierlijke afscheiding in je tuin. Door de flexibiliteit kies je niet alleen maar voor rechte afscheidingen in de tuin, maar varieer je ook met glooiingen of bochten. Plaats de borderranden voor minstens een derde in de grond. Doordat de installatiepinnen al de helft van de totale hoogte beslaan, is een stevige installatie gegarandeerd. Help jezelf door vooraf te markeren over welke delen je de tuinafboording plaatst. Naast de strakke look in de tuin, belemmert een goed geïnstalleerde borderrand ook de wildgroei in de tuin. Dit kan gelden voor het gazon, maar ook voor een bloemenperkje of wildgroei rond een vijver.

Borderrand bij een tuinpad
Naast het langdurig voorkomen van wildgroei in de tuin, zijn er nog enkele handige doeleinden waar je deze makkelijk te installeren borderranden voor gebruikt. Wil jij een tuinpad aanleggen met kiezels? Een borderrand voorkomt dat de kiezels alle kanten op slingeren en zorgt voor het behoud van de vorm van het tuinpad. Wil jij spelen met hoogtes in je tuin? Met deze tuinafboording breng je ook ophogingen aan tussen verschillende tuindelen. Ervaar het gemak én de fraaie look met de aanleg van deze stijlvolle borderranden van Talen Tools.

Voordelen van de flexibele borderrand van Talen Tools

• Voor een stijlvolle tuinafscheiding
• Van gepoedercoat zwart metaal voor een moderne look
• Eenvoudig te monteren en te koppelen met andere borderranden

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439107
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 8x100x17 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten