Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Bruin – 100% gerecycled – 14 x 0,7 cm – 10 meter

4511052
71.99
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Bruin – 100% gerecycled – 14 x 0,7 cm – 10 meter
71.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verrijk je tuin of terras door een stijlvolle opdeling van jouw gazon, jouw tuinpaadjes of je bloemenperkjes. Talen Tools biedt deze flexibele ecolat tuinafboording aan, waardoor je jouw tuin naar eigen smaak indeelt. Door de natuurlijke bruine kleur gaat deze borderrand op in de omgeving. Deze tuinafboording op rol is tien meter lang. Door de hoge flexibiliteit, zijn deze ecolatten voor elk doeleinde in de tuin te gebruiken. Bovendien maak jij zo extra bochten of glooiingen, waardoor jouw tuin een unieke uitstraling krijgt. Met een hoogte van 14 centimeter zorgen deze ecolatten voor voldoende afscheiding, zodat jij jouw tuin in verschillende delen kan opsplitsen.

Verantwoorde kunststof borderranden
Langdurig genieten van milieuverantwoorde tuinborders? De 100% gerecyclede kunststof is door een stevige dikte van 0.7 centimeter een stabiele en degelijke basis voor in de tuin. Het materiaal is bovendien bestand tegen weersinvloeden. Regen of vorst is geen probleem voor deze duurzame borderranden. In tegenstelling tot stalen of houten tuinranden, ontstaat er geen roest of rot. Met de keuze voor de ecolat kies je ook voor een keuze met weinig onderhoud. Let er dan wel op dat je de ecolatten op de juiste manier monteert.

Hoe monteer ik mijn tuinafboording?
Om deze ecolat stevig te monteren, maak je gebruik van ecopic paaltjes. Je vindt deze paaltjes terug in het assortiment van Talen Tools. Een pakket bestaat uit tien paaltjes. Om de halve meter sla je een paaltje in de grond, waardoor de ecolat een stevige basis heeft om op terug te vallen. Schroef de ecolat vast, waardoor de tuinranden goed op hun plek blijven staan. Dit is belangrijk, omdat voldoende stevigheid ook de ongewenste wildgroei van planten en gras tegenhoudt. De ecopic paaltjes klop je in de grond met een rubberen hamer. Zorg dat de paaltjes zo’n 3 centimeter onder de bovenkant van de ecolat uitkomen. Vul je border aan met grond, kiezels of schors, waardoor de paaltjes uit het zicht verdwijnen.

Voordelen van de ecolat uit het Talen Tools assortiment

• Geschikt als tuinborder voor bloemenperkjes, het gazon, een tuinpad of je vijver
• Van 100% gerecycled kunststof
• Weerbestendig en stevig te monteren met behulp van ecopic paaltjes

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 5400541021833
  • Afmeting (cm): 21x12x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten