Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Bruin – 100% gerecycled – 14 x 0,7 cm – 25 meter

4511056
124.99
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Bruin – 100% gerecycled – 14 x 0,7 cm – 25 meter
124.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Beschik jij over een grote tuin en wil jij deze opdelen in verschillende onderdelen? Met deze ecolat van Talen Tools beschik je over maar liefst 25 meter aan tuinafboording. De mogelijkheden van deze flexibele borderranden zijn dan ook eindeloos. De natuurlijke bruine look gaat mooi op in jouw tuin of terras, waardoor er een strakke uitstraling ontstaat. Varieer in vorm, door de flexibiliteit van deze borderranden te benutten. Hierdoor creëer je jouw eigen unieke vormgeving tussen je bloemenperkje, je gazon, je vijver of jouw grindpad.  Met een hoogte van 14 centimeter en een dikte van 0.7 centimeter bewijst deze ecolat tuinafboording zijn hoogwaardige kwaliteit. De kunststof bestaat uit 100% gerecycled kunststof. De keuze voor dit type tuinafscheiding is ecologisch verantwoord in de ontwikkeling én in het gebruik.  

Lange borderranden
In het assortiment vind je korte rechte borderranden terug van 2 meter en ook deze ecolat op rol is terug te vinden in een formaat van 10 meter. Heb je hier niet genoeg aan? Dan zijn deze lange borderranden een welkome uitkomst. Deel de borderranden op, wanneer je merkt dat 25 meter te lang is. Het grote voordeel van deze lengte is dat je de mogelijkheden hebt om verschillende afscheidingen te creëren in je tuin. Doe dit bijvoorbeeld bij je vijver of bij je moestuin. Omdat de kunststof niet gaat rotten of roesten, is montage rondom een vijver dus geen enkel probleem. In tegenstelling tot staal en hout, bewijst deze kunststof tuinafboording zich door zijn lange levensduur.

Voorkom wildgroei van je gazon of bloemenperkje met tuinafboording
Een succesvolle montage draagt bij aan een strakke look in jouw tuin. Waar moet je op letten bij het monteren? Zorg ten eerste dat je beschikt over Ecopic paaltjes. Deze verantwoorde kunststof paaltjes zijn de basis voor een succesvolle installatie. Sla deze paaltjes om de 50 centimeter in de grond. Hiervoor gebruik je bij voorkeur een rubberen hamer. Eventueel kun je vooraf een markering aanbrengen, zodat je zeker weet dat je deze paaltjes goed plaatst. Schroef de borderranden vast aan de paaltjes. Behoud een ruimte van zo’n 3 centimeter tot de bovenzijde van de gazonranden. Hierdoor is er de ruimte voor gras, grond of schors om dit op te vullen. Zo zijn de Ecopic paaltjes uiteindelijk niet meer zichtbaar.

Voordelen van de ecolat uit het Talen Tools assortiment

• Geschikt als tuinborder voor bloemenperkjes, het gazon, een tuinpad of je vijver
• 100% gerecycled kunststof borderranden met een lengte van 25 meter
• Weerbestendig en stevig te monteren met behulp van ecopic paaltjes

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 5400929504590
  • Afmeting (cm): 21x12x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten