Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Grijs – 100% gerecycled – 19 x 0,7 cm – 25 meter

4511053
144.99
Je kunt 28 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 28 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ecolat – Tuinafboording – Borderrand – Grijs – 100% gerecycled – 19 x 0,7 cm – 25 meter
144.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een sterke, duurzame en hoge tuinafboording? Deze ecolat van Talen Tools is flexibel en maar liefst 25 meter lang. Zorg voor een grote lange tuinafscheiding of deel de borderranden op in verschillende delen. Met deze afmetingen is het mogelijk om verschillende afscheidingen te maken. Denk aan een bloemenperkje, een vijver in je tuin, een aparte moestuin of aan de afscheiding van een tuinpad. De neutrale grijze look geeft je tuin een strakke moderne look. De tuinranden zijn 19 centimeter hoog en maar liefst 0.7 centimeter dik. Hierdoor ervaar je een hoogwaardige kwaliteit. Door de flexibiliteit van de tuinafboording varieer je ook gemakkelijk met glooiingen en bochten in jouw tuinperkjes.

Duurzame gazonborders
Naast het afscheiden van bovengenoemde tuindelen, is deze ecolat tuinafboording natuurlijk ook uitermate geschikt als gazonborder. Het dikke materiaal biedt weerstand tegen de wildgroei van het gazon. Installeer je de gazonranden op de juiste manier? Dan helpen ze ook om gazongroei naar de zijkanten te beperken. In tegenstelling tot staal en hout, treedt er bij kunststof geen oxidatie of rot op. Zo geniet jij langdurig van een stijlvolle afscheiding in je tuin. Naast de lange levensduur, is ook het productieproces duurzaam. Zo bestaat de kunststof uit 100% gerecycled materiaal.

Hoe monteer ik tuinafboording?
Hoe beter de montage, hoe minder onderhoud er nodig is na de installatie van deze ecolat tuinafboording. Voor een goede montage gebruik je de bijpassende ecopic paaltjes. Je vindt deze paaltjes per 10 stuks terug in het assortiment van Talen Tools. Maak het jezelf gemakkelijk door vooraf te markeren over welk gebied je de borderranden wenst te plaatsen. Sla de ecopic paaltjes om de halve meter in de grond. Schroef de ecolat hier tegenaan en je biedt een solide houvast voor een degelijke tuinafboording. Zorg dat de bovenzijde van de ecolat minstens 3 centimeter boven de tuinranden uitkomen. Vul deze ruimte op met gras, schors, kiezel of grond. Zo verdwijnen deze paaltjes uit het zicht, maar behouden ze hun werking.

Voordelen van de ecolat uit het Talen Tools assortiment

• Geschikt als tuinborder voor bloemenperkjes, het gazon, een tuinpad of je vijver
• 100% gerecycled kunststof borderranden met een lengte van 25 meter
• Weerbestendig en stevig te monteren met behulp van ecopic paaltjes

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 5400909016211
  • Afmeting (cm): 21x12x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten