Talen Tools – Gieter – Gerecycled kunststof – 2 liter – ECO Friendly

4571503
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Gieter – Gerecycled kunststof – 2 liter – ECO Friendly
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een compacte gieter helpt jou met het bewateren van je planten en bloemen. Deze gieter van Talen Tools is niet alleen inzetbaar in de kleinere tuinen, maar bijvoorbeeld ook perfect bruikbaar in bloembakken op het balkon. Een inhoud van 2 liter is normaliter genoeg om meerdere kleinere bloemen en planten van voldoende water te voorzien. Deze gieter bestaat uit 100% gerecycled kunststof. Kunststof is bovendien weer- en vuilbestendig, waardoor de levensduur van deze gieter ook verder wordt verlengd.

Voordelen van een kleine gieter?
Door het kleine formaat is deze gieter ook makkelijk mee te nemen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een moestuin buitenshuis hebt, kan deze gieter eenvoudig mee. Deze gieter is ook een stuk lichter dan varianten van 5 liter of 10 liter. Hierdoor voelt het werken met deze gieter een stuk minder intensief aan. Een ander voordeel? De gieter gebruik je ook op minder makkelijk bereikbare plekken. In hoekjes van de tuin of tussen bloemen door, een kleine gieter biedt dan meer voordelen dan een gieter van een groter formaat.

Gieter met sproeikop en aangenaam handvat
Naast de klassieke giettuit, kun je ook een sproeikop aanbrengen op deze gieter. Deze sproeikop zorgt voor een breder sproei-oppervlak. Hierdoor doseer je het water nog beter. Voor kwetsbare, of net ontkiemde, planten is het vaak aan te raden om een sproeikop te gebruiken. De hardere en gerichtere straal van de klassieke giettuit zorgt voor een forsere impact. Dit kan de planten schade toebrengen. Doordat er genoeg ruimte bestaat tussen het handvat en het waterreservoir, ligt de gieter prettig in de hand.   

Voordelen van de Talen Tools gieter

• Inhoud van 2 liter
• Gemaakt van ECO Friendly gerecycled kunststof
• Inclusief broeskop

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439206
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 32x12x21 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 120.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten