Talen Tools – Gieter – Gerecycled kunststof – 5 liter – ECO Friendly

4571505
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Gieter – Gerecycled kunststof – 5 liter – ECO Friendly
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze handzame gieter van Talen Tools maakt planten en bloemen water geven een fluitje van een cent. Met een inhoud van 5 liter kun je met deze gieter zowel in de kleinere als in de grotere tuinen uit de voeten. Heb je een tuin met veel bloemen en planten? Overweeg dan de keuze voor een grotere gieter. Talen Tools biedt in deze ECO Friendly-productlijn ook een gieter met een inhoud van 10 liter aan. Voor kleinere tuinen en bloemenperkjes kies je voor een kleinere gieter, met een inhoud van 2 liter. Al deze gieters van Talen Tools bestaan uit 100% gerecycled kunststof.

Gieter met broeskop
Een gieter met sproeikop vergroot je mogelijkheden voor het beregenen van de bloemen en planten in je tuin. Deze afneembare broeskop gebruik je wanneer je kwetsbare planten bewatert. De krachtige forse straal van de normale gieter, kan in dit geval te veel schade toebrengen aan de plant. Ook voor planten die net zijn ontkiemd, is deze straal vaak te fors. Maak de sproeikop regelmatig schoon, zodat de waterdoorstroming lang optimaal blijft. Met een sproeikop sproei je met de gieter over een breder oppervlak. Hierdoor verdeel je de impact van het water. Met de klassieke tuit van de gieter beregen je de planten en bloemen gerichter.

Gieter met prettig handvat
Een van de belangrijkste eigenschappen van de gieter: het handvat. Het handvat bepaalt voor een groot deel het werkcomfort. Door de grote ruimte tussen het handvat en het waterreservoir, is er slechts een kleine kans dat je met jouw vingers of knokkels over de rand van het waterreservoir schuurt. Hierdoor is er geen sprake van schuur- of snijwondjes. Een ander belangrijk aspect van een gieter: het gewicht. Het gewicht bepaalt vaak hoe zwaar het werk met een gieter is. Met deze gemiddelde inhoud gaat het werken met deze gieter de meeste tuiniers en hoveniers goed af. Bovendien is de keuze voor kunststof ook een gewichtsbesparende keuze.  

Voordelen van de Talen Tools gieter

• Inhoud van 5 liter
• Gemaakt van ECO Friendly gerecycled kunststof
• Inclusief broeskop

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439213
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 42x15x26 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 250.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten