Talen Tools – Gieter – Met broes – Wijnrood – 2 liter

4533613
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Gieter – Met broes – Wijnrood – 2 liter
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze kleine gieter van Talen Tools is perfect te gebruiken bij het bewateren van bloempotten en plantenpotten. Dit doe je zowel bij de bloemen in je tuin als bij de kamerplanten in huis. Ook voor Om het water gelijkmatig te verdelen is er een broes aan de tuit van de gieter bevestigd. Deze broes remt het water, waardoor er niet een te krachtige straal ontstaat. Een te krachtige straal kan zorgen voor stengel- of steelbreuk. Ook wanneer de planten nog in de kiemfase zitten, is een te harde straal schadelijk voor de ontwikkeling. Wil je nauwkeurig water gieten? Verwijder de broes dan en zorg dat je de tuit plaatst op het gedeelte waar water moet stromen.

Kleurrijke gieter
In het nieuwe gieterassortiment van Talen Tools vind je verschillende kleurrijke modellen terug. Deze wijnrode gieter springt in het oog. Ook wanneer je de gieter niet gebruikt, zorg de uitstraling voor een verrijking in de tuin. Naast dit wijnrode model is er ook nog een uitvoering beschikbaar in een frisse lila kleur. Wil jij liever gebruikmaken van een grotere gieter? Deze kleuren zijn ook op de markt met een inhoud van 5 of 10 liter.

Waarom kiezen voor een gieter van kunststof?
Ten opzichte van metalen gieters biedt een kunststof gieter verschillende voordelen. Zo zijn ze vaak lichter van gewicht. Dit scheelt energie, zeker wanneer je de gieter intensief gebruikt en deze vaak moet bijvullen. Daarnaast is kunststof ook bestand tegen zuren en weersinvloeden. Dat betekent dat je de gieter ook kunt vullen met andere vloeistoffen dan alleen maar water. Zo gebruik je de gieter bijvoorbeeld ook om bestrijdingsmiddelen te verspreiden. Of je verdeelt gelijkmatig voedingsstoffen over de planten en bloemen die dat nodig hebben.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gieter

• Door compact formaat geschikt voor bloempotten en bloembakken
• Gieter inclusief broes
• In trendy wijnrode kleur

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439282
  • Afmeting (cm): 36x10x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 130.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten