Talen Tools – Grashark – Verzinkt – 60 cm – Essenhouten steel – 160 cm

3466511
38.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Grashark – Verzinkt – 60 cm – Essenhouten steel – 160 cm
38.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 33.89
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze brede grashark van Talen Tools hark je binnen een mum van tijd het net gemaaide gras weer bij elkaar. Je harkt met een breedte van 60 centimeter. Hierdoor hark je ook de wat ruimere gazons snel bij elkaar. Regelmatig harken voorkomt viltvorming. Dit is het proces waarin er mos ontstaat en de grond van het gazon steeds verder verdicht. Hierdoor kunnen de graswortels verstikken. Ze hebben niet meer de mogelijkheid om vocht en licht tot zich te nemen. Het verzinkte staal is beter bestand tegen vocht dan regulier staal. Roest ontstaat daarom minder snel. Wil je dit zelf ook voorkomen? Zorg dan voor goed onderhoud. Dit doe je door de hark droog en schoon te maken na gebruik. Een olie of teflonspray werkt ook goed om het staal mee te behandelen. 

Versterkte grashark
Ervaar je wel eens problemen met afbrekende tanden of een slappe hark? Deze grashark beschikt over een dubbele versteviging. Door die versteviging kun je ook meer druk uitoefenen op de hark. Dat is belangrijk wanneer je de hark ook wil gebruiken voor het omwoelen en losmaken van de tuingrond. Door de lichte kromming in de tanden, is deze hark geschikt voor het beluchten van de ondergrond. Ga je intensief verticuteren? Dan is een specifieke verticuteerhark een beter alternatief. Deze harken vind je ook in het assortiment van Talen Tools. Met de platte zijde van deze hark egaliseer je ook grind en tuingrond. Voor tuingrond is een egale bodem belangrijk wanneer je nieuwe planten plant of zaadjes zaait.  

Welke harksteel past bij mij?
Het is belangrijk dat je tijdens het harken je rug rechthoudt. Hierdoor ontstaat er minder druk op je onderrug. Zo tuinier je langer zonder fysieke problemen. Met een steellengte van 160 centimeter laat je vooral de steel het werk doen. Het geeft je automatisch een groot bereik. Het hout van de steel is sterk en gaat lang mee. Er is namelijk een wax aangebracht op het essenhout. Die wax stoot vuil en vocht af. Hierdoor treedt er minder snel slijtage op. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools grashark

• Grashark met een harkbreedte van 60 centimeter
• Van verzinkt staal
• Met een essenhouten steel van 160 centimeter 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448380133
  • Afmeting (cm): 13x59x171 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten