Talen Tools – Handgrasmaaier – Gazonmaaier – 30 cm – Met opvangbak – 16 liter

3466385
129.99
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Handgrasmaaier – Gazonmaaier – 30 cm – Met opvangbak – 16 liter
129.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maai je gazon weer strak met de handgrasmaaier van Talen Tools. Met vijf ronddraaiende messen wordt de grasmat weer perfect afgesneden. Je drijft de messenkooi vanzelf aan, wanneer je de gazonmaaier in beweging brengt. De messenkooi brengt de grassprietjes omhoog, om ze vervolgens af te snijden. Deze messen slijpen zichzelf tijdens de maaiwerkzaamheden, waardoor je nog langdurig het plezier ervaart van deze handige handgrasmaaier. Het metalen frame voelt degelijk aan. Door de grotere kunststof wielen rolt de handmaaier soepel over het gazon heen. Het gazon wordt gemaaid met een breedte van 30 centimeter.

Gazonmaaier met opvangbak
Naast een korte grasmat, oogt het gazon ook direct weer netjes. Grasresten blijven namelijk niet liggen. De opvangbak, met een inhoud van 16 liter, voorkomt dat jij na het maaien nog weer extra werk moet doen. De opvangbak is makkelijk afneembaar door de klittenbandsluiting. Doordat de opvangbak bestaat uit gaas, blijft het gemaaide gras luchtig. De handgrasmaaier van Talen Tools is gebruiksvriendelijk voor jezelf, maar ook voor de planten en bloemen in de tuin. Er is namelijk geen sprake van uitstoot door brandstof of door warmte van elektriciteit. Bovendien maakt deze handmaaier ook een stuk minder lawaai dan een elektrische maaier.

Grasmaaier met instelbare maaihoogte
Ligt jouw voorkeur bij een extreem korte grasmat? Je maait het gras tot 12 millimeter kort. Wil je toch wat langer gras houden? Stel dan de maaier in op een hoogte van 45 millimeter. De ideale maaihoogte is per persoon verschillend. Wanneer je het gazon intensief gebruikt, is het wenselijk om het gras wat langer te laten. Maai nooit meer dan een derde van de grasspriet af. Zo bestaat de kans dat het gras zijn groeikracht verliest. Na gebruik berg je deze handmaaier makkelijk op. De duwstang is makkelijk in te klappen, zodat je minder opbergruimte nodig hebt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools handmaaier

• Instelbare maaihoogte
• Maaibreedte van 30 centimeter
• Met afneembare opvangbak van 16 liter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448434638
  • Afmeting (cm): 44x13x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten