Talen Tools – Handschrepel – Gesmeed staal – Essenhouten handvat

3715942
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Handschrepel – Gesmeed staal – Essenhouten handvat
42.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Door het gesmede staal van deze handschrepel van Talen Tools ga je professioneel te werk wanneer je onkruid te lijf gaat in de tuin. Om aangenaam te tuinieren is het handvat van essenhout voorzien van een waxlaag. Deze laag wax stoot vuil en vocht af én zorgt ervoor dat het handvat lekker in de hand ligt. Ook de vorm draagt daaraan bij. Het handvat loopt smaller toe naar de schrepel. Zo klem je jouw handpalm makkelijker om de schrepel heen. Dit geeft een betere grip en je oefent makkelijker druk uit wanneer je hardnekkig onkruid lastig uit de grond krijgt. 

Een schrepel in plaats van een schoffel
Als alternatief voor de schoffel is een schrepel een belangrijke toevoeging aan jouw collectie tuingereedschappen. Een schrepel is namelijk wat smaller, waardoor je makkelijker tussen plantenrijen wiedt. Je verkleint de kans op wortelschade bij graag geziene bloemen en planten. Je werkt namelijk secuur tussen deze planten door. Omdat je dichterbij de grond werkt heb je ook een betere controle én een beter zicht op de te wieden tuingrond. Naast het wieden van onkruid, werk je met een handschrepel ook de toplaag van de grond los. Het gevolg is dat er weer meer zuurstof, vocht en licht door je planten en bloemen wordt opgenomen. Egaliseer de bodem door de platte kant van de schrepel te gebruiken. 

Gesmeed tuingereedschap
Gesmeed staal gebruikt Talen Tools voor hoogwaardige tuingereedschappen. Ze zijn geschikt voor professioneel gebruik. Ze zijn beter bestand tegen impact dan verzinkte of standaard stalen alternatieven. Bovendien roest gesmeed staal ook minder snel. Door de veelzijdigheid van deze schrepel is deze vaak in te zetten voor werkzaamheden in de tuin. De duurzaamheid van deze handschrepel geeft je nog jarenlang plezier tijdens het tuinieren. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools handschrepel

• Door klein formaat ook onkruid verwijderen tussen bloemen en planten door
• Van hoogwaardig gesmeed staal
• Met gewaxt essenhouten handvat

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448291293
  • Afmeting (cm): 9x14x42 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten