Talen Tools – Kabelschop – Blank gepolijst – Met opstapje – Zonder steel

4275871
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Kabelschop – Blank gepolijst – Met opstapje – Zonder steel
21.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een sleuf of geul graven? Wissel je standaard spade of bats in met deze kabelschop van Talen Tools. Het werkblad wordt geleverd zonder steel, waardoor je jouw gereedschapsassortiment afstemt op de juiste klus. Wanneer je een steel met een diameter van 35 tot 37 millimeter aan deze kabelschop monteert, zet je deze kabelschop in voor werkzaamheden in de tuin, op het land of in de bouw. Het werkblad van deze kabelschop is 16 centimeter breed.

Waterleidingen of kabels leggen
De smalle gleuven die je met deze kabelschop maakt, zijn ideaal om te gebruiken bij de aanleg van kabels of waterleidingen. Wanneer je merkt dat je lastig in de grond komt, gebruik dan het opstapje dat je bovenaan het werkblad vindt. Plaats je schoenzolen op de rand en leun met je lichaamsgewicht op het werkblad. Het driekwart blank gepolijst en geslepen werkblad moet nu probleemloos de grond ingaan.

Welke steel past bij deze kabelschop?
Wat voor een gebruiker prettig is, verschilt per persoon. Kies je voor een klassieke houten steel die comfortabel in de hand ligt? Let er dan op dat het hout is gewaxt. Deze waxbehandeling maakt het hout sterker en het hout blijft langer mooi. Bovendien stoot het na deze behandeling vuil en water af. Bij de greep kun je vaak kiezen voor een T-greep of D-greep. Met een T-greep zet je makkelijker druk met je handpalm. Het werkblad kantel je dan weer makkelijker met behulp van een D-greep. Een klassieke knopsteel is ook nog een optie bij de steelkeuze. Qua materiaal kun je naast hout ook nog kiezen voor glasfiber. Dit materiaal is nog sterker en lichter dan hout, waarbij de kans op steelbreuk zeer klein is. Een combinatie kan ook: de greep en het gevoel van hout, met een sterke kern van glasfiber.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools kabelschop

• Sterk werkblad van driekwart blank gepolijst en geslepen staal
• Met opstapje
• Geschikt voor stelen met een diameter van 35 tot 37 millimeter aan het uiteinde

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448437103
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 35x9 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 850.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten