Talen Tools – Kniekussen – Tuinknielkussen – Memoryfoam – Ultradempend – Extra comfort - Blauw

Omschrijving

Geen fan van kniebeschermers om je knieën, maar wil jij wel graag extra bescherming wanneer je in de tuin werkt? Dit knielkussen van Talen Tools levert naast bescherming ook comfort op. Dat comfort ontstaat doordat het kniekussen bestaat uit memoryfoam. Dit materiaal is ook bekend als traagschuim. Je vindt traagschuim ook vaak terug in matrassen. Vanzelfsprekend voelt dit kniekussen daardoor lekker zacht aan. Door de forse dikte van het kniekussen, ervaar je langdurig comfort. Bovendien vormt het memoryfoam zich rond jouw knieën, waardoor deze een optimale ondersteuning krijgen. Die ondersteuning zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor je jouw werkzaamheden in de tuin of op het terras langer volhoudt. Het knielkussen is zo’n 30 centimeter breed, waardoor er genoeg ruimte is om beide knieën hierop te plaatsen.

Waterdicht kniekussen voor in de tuin
Is de ondergrond in de tuin wat drassig? Door de waterdichte buitenkant van neopreen is dit kniekussen ook in het najaar probleemloos inzetbaar. De dikke laag memoryfoam voorkomt bovendien dat het water doorsijpelt naar je knieën. Naast het vervelende gevoel van natte knieën, zijn droge knieën ook in andere opzichten belangrijk. Blijven je spieren en gewrichten droog? Dan blijven ze langer warm. Dit zorgt voor een soepeler gevoel, waardoor het tuinieren minder zwaar aanvoelt. Door te kiezen voor een kniekussen ervaar je geen wrijving in je knieholtes. Is het kussen toch enigszins smerig geworden door het gebruik in natte omstandigheden? Maak dit dan met een lauwwarm sopje schoon. Beperk het watergebruik hierbij.
 
Kniekussentje met handvat
Ben je klaar met je klus? Dan berg je jouw kniekussen makkelijk op aan het handvat. Kies bij voorkeur voor een gereedschapshaak, zodat het kniekussen niet geplet wordt in een stapel (tuin)gereedschappen. Op die manier blijft de kwaliteit van het memoryfoam langer behouden. Het handvat helpt je natuurlijk ook wanneer je het kniekussen meeneemt naar een andere plek. Door het handvat heb je maar een vinger nodig om het kniekussentje vast te pakken. Naast de functionaliteit van het kniekussen, zorgt de blauwe kleur ook voor een fraaie uitstraling.

Voordelen van het Talen Tools kniekussen

• Van comfortabel memoryfoam
• Met handig geïntegreerd handvat
• Met een waterdichte laag neopreen afgewerkt

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438629
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 70.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten