Talen Tools – Metselkuip – Speciekuip – Gerecycled kunststof – Rond – 65 liter – ECO Friendly

4487818
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Metselkuip – Speciekuip – Gerecycled kunststof – Rond – 65 liter – ECO Friendly
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een stabiele basis voor het klaarmaken van specie? Talen Tools produceert deze ruime metselkuip uit stevig kunststof. Doordat er gekozen is voor kunststof, is deze kuip geschikt voor het toevoegen van allerlei materialen. Zo mix je water, cement en zand heel gemakkelijk. Met een hoogte van zo’n 35 centimeter en een breedte van 60 centimeter weet je ook of deze metselkuip geschikt is voor een speciekuiptiller. Ongevuld is deze metselkuip zo’n 1,5 kilo zwaar. Aan de rand van de metselkuip zijn extra verstevigingen aangebracht, zodat je deze veilig vastpakt. De keuze voor deze metselkuip is een ECO Friendly keuze. Voor de ontwikkeling van deze kuip gebruikt Talen Tools 100% gerecycled kunststof.

Klusemmer van 65 liter
Naast de functie om metselmateriaal te mengen, zet je deze metselkuip ook in als emmer voor bouwafval. De weerbestendige en zuurbestendige kunststof maakt deze klusemmer dan ook geschikt om in alle omstandigheden buiten te gebruiken. Ook het materiaal dat je in de emmer gooit, is normaliter geen enkel probleem voor de stevige kunststof emmer. Een flinke inhoud van 65 liter geeft je genoeg ruimte om een flinke lading bouwafval af te voeren. Die forse inhoud kan ook een nadelig effect hebben: wanneer de emmer volledig beladen is, zal het gewicht flink toenemen. Let tijdens het gebruik ook op je fysieke toestand, zodat je jezelf niet vertilt aan een te zware klusemmer.

Metselkuip schoonmaken voor langere levensduur
De weerbestendige eigenschappen maken van deze metselkuip een product dat lang zijn waarde bewijst. Hier draag je ook zelf aan bij. Laat cementresten of resten van afval niet in de emmer. Spoel na gebruik de emmer schoon, zodat er niks blijft plakken aan de randen van de metselkuip. Krijg je niet alle cementresten los? Vaak helpt het om met een klushamer een tikje te geven aan de zijkant. Het gebruik van warm water maakt het schoonmaken van deze metselkuip een stukje makkelijker.

Voordelen van de Talen Tools metselkuip

• ECO Friendly – 100% gerecycled kunststof
• Handige basis van 65 liter voor het maken van mortel of specie
• Metselkuip ook als afvalemmer te gebruiken

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438292
  • Inhoud in liters: 65.0
  • Afmeting (cm): 60x60x34 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten