Talen Tools – Opvouwbare schep – Pioniersschep – Metaal – 46 cm – Draagbaar

4511059
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Opvouwbare schep – Pioniersschep – Metaal – 46 cm – Draagbaar
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een compact formaat met een optimaal resultaat? Deze opvouwbare schep van Talen Tools gebruik je in je tuin of terras, maar je neemt hem ook heel eenvoudig mee tijdens het kamperen of wanneer je een dagje naar de zee gaat. Beschik je over een moestuin buitenshuis, maar wil je niet in de weer met lang en groot tuingereedschap? Ook dan is deze opvouwbare schep een handzaam hulpmiddel. De schep is volledig gemaakt van metaal. Heb je de klapschep volledig uitgevouwen? Dan is de totale lengte 46,5 centimeter. Het metaal is voorzien van een coating, waardoor de schep beter bestand is tegen roest. Gebruik je de schep in natte omstandigheden? Zorg dan dat je deze goed droogmaakt voordat je de schep inklapt en opbergt.  

Opvouwbare schep met ruim handvat
Het ontwerp geeft veel ruimte aan het handvat. Als volwassene heb je zo alle ruimte om je handen op een comfortabele manier te plaatsen. Door het vouwmechanisme lukt het om zowel het werkblad als het handvat op te vouwen. Hierdoor sluiten deze onderdelen perfect aan op de steel. De schep is volledig gemaakt van metaal. Wanneer je de schep opvouwt, is deze slechts 19 centimeter lang. Zelfs in de wat kleinere rugtassen is deze schep dus makkelijk mee te nemen. Niet alleen onderweg bewijst deze schep zijn voordelen. Ook in de opslag neemt deze schep weinig ruimte in.

Werkhouding bij een opvouwbare schep?
Het formaat van deze klapschep is aanzienlijk anders dan een doorsnee bats of schop. Pas je werkhouding hier dan ook op aan, om fysieke ongemakken te voorkomen. Door de kortere steel werk je bij voorkeur meer gehurkt. Zorg vooral dat je door je knieën gaat tijdens de werkzaamheden. Probeer een langdurige kromming van de rug te voorkomen. Hierdoor komt er veel druk op je rugspieren, waardoor dit uiteindelijk klachten kan opleveren. Eventueel kan een tuintrapje dienen als stoel, zodat je met dit formaat ook zittend kan scheppen. Het handvat en het werkblad zijn in hoek verstelbaar. Hierdoor is deze schep perfect af te stellen op jouw werkzaamheden.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools opvouwbare schep

• Volledig van metaal gemaakt
• Opvouwbaar tot een lengte van slechts 19 centimeter
• Mee te nemen naar de camping, de moestuin of de zee

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438322
  • Afmeting (cm): 5x46 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten