Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 130 cm

3802716
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Blank gepolijst – Essenhouten steel – 130 cm
42.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Grond graven en verplaatsen combineren? Met het juiste gereedschap maak je voor jezelf de klus een stuk eenvoudiger. Deze schepbats van Talen Tools gebruik je zowel voor graven als opscheppen. De dulstand is namelijk net wat hoger, waardoor het werkblad schuiner op de steel staat. Hierdoor schep je met minder inspanning dan met een standaard bats.

Voordelen van een blank gepolijst werkblad
Ervaar je met je huidige bats dat je lastig door de grond komt? Door het blank gepolijste geharde staal beschikt deze schepbats over een scherpe snede. Zo glijdt deze schepbats makkelijk de grond in en schep je ook makkelijk grondsoorten op. Maat 0 van dit werkblad geeft aan dat het blad 22 centimeter breed is. Door deze breedte gebruik je deze bats bij voorkeur bij lichtere grondsoorten. Maat 00 of Maat 000 zijn smaller en beter geschikt voor zwaardere grond. Hoe smaller het blad, hoe zwaarder de grondsoort mag zijn.

Schepbats met lange steel
De steel van deze schepbats is 130 centimeter lang. Ben je langer dan 195 centimeter? Dan is deze steellengte voor jou geschikt. Schep jij minder comfortabel met een T–greep? Deze uitvoering van de schepbats beschikt over een knopsteel. Zo ervaar je een stevige grip wanneer je in de tuin aan het werk gaat. Het gewaxte essenhout ligt prettig in de hand en is behandeld om bescherming te bieden tegen vuil en vocht.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats met 130 centimeter lange steel

• Blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met gewaxte essenhouten steel van 130 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265447
  • Afmeting (cm): 11x22x153 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten