Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Essenhouten steel – 90 cm

3904622
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Essenhouten steel – 90 cm
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een compact hulpmiddel voor bij het scheppen? Deze Talen Tools schepbats voldoet aan je wensen. Met een breed werkblad van 22 centimeter schep je veel grond tegelijkertijd. Hou er altijd rekening mee dat een breed werkblad geschikt is voor lichte grondsoorten, zoals los zand, grind en aarde. Groot voordeel van deze schepbats ten opzichte van een standaard bats? De dulstand. Het werkblad staat schuiner op de steel, waardoor het scheppen voor jou een stuk makkelijker wordt. Gebruik je de bats vooral voor graaf- en spitwerk? Kies dan een doorsnee bats, waarbij het werkblad rechter op de steel staat.

Schepbats met korte steel
De essenhouten steel is 90 centimeter lang. Deze steellengte is kort en sluit dan ook aan bij hoveniers, agrariërs en stratenmakers van 160 centimeter of kleiner. Een steel die aansluit op je lichaamslengte is een belangrijke factor in het voorkomen van fysiek ongemak. Een te korte steel geeft druk op je rug, omdat je knieën niet kunnen buigen. Is je steel te lang? Dan is de kans groot dat je jouw schouders gaat overstrekken. Uiteraard zorgt dit ook voor fysieke klachten. Ben je langer dan 160 centimeter? Het assortiment van Talen Tools biedt vrijwel iedere bats met variërende steellengtes aan. De T-greep geeft je de mogelijkheid om comfortabel te scheppen en om met je hand de schep te controleren.

Werkblad met transparante coating
De transparante coating op het geharde stalen werkblad beschermt tegen het weer en tegen vuil. Hoewel die coating er alles aan doet om het staal te beschermen, is het advies om zelf ook duurzaam om te gaan met deze bats. Dit doe je door na gebruik de schepbats af te borstelen en af te spoelen. Maak de bats daarna droog. Wil je zorgen voor nog beter onderhoud? Behandel de schepbats dan eens met een teflonspray of olie. Zo versterk je de werking van de coating en verklein je de kans op roest en het afbotten van het werkblad. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gehard stalen schepbats

Gehard stalen werkblad
Ideaal voor schepwerkzaamheden
Met gewaxte essenhouten steel van 90 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448261098
  • Afmeting (cm): 11x22x115 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten