Talen Tools – Schop – Karlstad – Aluminium – Essenhouten steel – 135 cm

3492205
80.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Schop – Karlstad – Aluminium – Essenhouten steel – 135 cm
80.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de voordelen van een schop met een aluminium werkblad. Dit Karlstad van Talen Tools helpt jou met een lichtgewicht werkblad op weg met je schepklus. Door de opstaande randen van het werkblad, schep je probleemloos veel licht materiaal in een keer op. Het aluminium is glad, waardoor het materiaal ook weer makkelijk van het werkblad afglijdt. Ga duurzaam om met je schop door niet te gaan spitten of graven met dit model. Wanneer je dit niet doet, merk je de voordelen van de slijtvaste eigenschappen van aluminium.

Groot werkblad van aluminium
Naast de voordelen van de slijtvaste en gladde eigenschappen van aluminium, onderscheidt dit werkblad van de Karlstad zich ook door de grote afmetingen. Het blad is maar liefst 44 centimeter lang en 35 centimeter breed. Het geeft je aanzienlijk meer oppervlakte dan wanneer je een standaard schop of bats gebruikt voor je schepwerkzaamheden. Voor hoveniers is deze schop perfect bruikbaar om plantresten of onkruid te verplaatsen. Als agrariër gebruik je deze Karlstad bijvoorbeeld voor het verplaatsen van licht veevoer. 

Schop met lange steel
De lange steel van deze uitvoering is gemaakt van essenhout. Door een behandeling met wax, is het hout nog sterker. Het hout is tot diep in de houtnerven beschermd tegen de aantasting van vuil of vocht. Bovendien blijft de natuurlijke houtlook langer behouden en ligt de steel prettiger in de hand. Doordat het uiteinde voorzien is van een knopsteel, heb je vrijheid in de keuze waar je de steel vasthoudt. Voorkom bij een lange steel dat je jouw schouders overstrekt. Wanneer je merkt dat dit toch het geval is, pak dan de steel wat lager vast. Wanneer je na gebruik het werkblad van de schop droog- en schoonmaakt, ervaar je nog seizoenen lang plezier van deze brede aluminium schop.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met een gewaxte essenhouten steel van 135 cm

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448202183
  • Afmeting (cm): 20x165 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1680.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten