Talen Tools – Schop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Essenhouten steel – 135 cm

3418557
82.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Schop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Essenhouten steel – 135 cm
82.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kies jij liever voor aluminium tuingereedschap dan voor schoppen en spades met een stalen werkblad? Dit Karlstad model van Talen Tools is gemaakt van lichtgewicht aluminium, een slijtvast metaal dat je in deze specifieke situatie voornamelijk inzet bij werkzaamheden met lichte materialen. Het blad is namelijk erg breed, waardoor er veel volume op het werkblad geplaatst wordt. Met een lengte van 44 centimeter en een breedte van 35 centimeter verplaats je probleemloos lichte grondsoorten, zoals zand. Of je gebruikt deze schop als agrariër voor het verplaatsen van licht veevoer of stro en hooi. Om het werkblad te beschermen, is de onderkant van het werkblad voorzien van een slijtstrip.

Aluminium schop met lange steel
De lange essenhouten steel is met een wax behandeld. Deze behandeling maakt het hout bestand tegen weersinvloeden. Bovendien dringt de wax tot diep in de houtnerven door, waardoor ook vuil het hout niet snel aantast. Met een lengte van 135 centimeter valt deze steel in de categorie van lange stelen. Zorg dat je jouw schouders niet overstrekt wanneer je voor deze lange steel kiest. Een te korte steel geeft dan weer druk op de rug, waardoor daar mogelijk fysieke ongemakken ontstaan. Doorat de steel over een knopsteel beschikt, gebruik je de steel op de manier die jij als prettig ervaart. 

Werkblad met hogere buitenkant
In tegenstelling tot een standaard bats of schop, is het aluminium werkblad specifiek vormgegeven om materiaal op te scheppen. Probeer te voorkomen dat de schop wordt gebruikt als hulpmiddel voor het graven of spitten. De specifieke eigenschappen voor het opscheppen van materiaal zie je ook terug in de vorm van het werkblad. Door de opstaande zijkanten, blijft het materiaal stevig in het grote werkblad liggen. Hoewel de schop van aluminium is gemaakt en over een slijtstrip beschikt, is het altijd aan te raden om na gebruik de schop goed schoon en droog te maken.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met een gewaxte essenhouten steel van 135 cm

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448200189
  • Afmeting (cm): 20x167 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1770.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten