Talen Tools – Stalschop – Nr. 4 – Gehard staal – Essenhouten steel – 130 cm

3418483
48.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Stalschop – Nr. 4 – Gehard staal – Essenhouten steel – 130 cm
48.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met een standaard bats of schop is het een hele klus om jouw stalbodem schoon te maken. Deze stalschop van Talen Tools is specifiek ontworpen om mest, stro, hooi en ander materiaal van de vloer te scheppen. Door de opstaande buitenkanten blijft het materiaal op de stalschop liggen. Op die manier kun je veel volume tegelijkertijd verplaatsen. Het werkblad van gehard staal is dan ook een stuk breder en langer dan een normale bats. Dit blad is 33 centimeter lang en 26 centimeter breed. De 130 centimeter lange essenhouten steel is licht gebogen, waardoor het hout nog sterker is.

Voordelen van een schone stal
Hoewel het schoonmaken van de stal waarschijnlijk niet de leukste klus is, profiteren jouw dieren van een betere hygiëne. Probeer minstens iedere week de stal uit te mesten. Hoe vaker je dit doet, hoe hygiënischer de stalomgeving blijft voor koeien, paarden en andere dieren. Laat de bodem van de stal wel goed drogen, voordat je begint met het opstrooien van de bodem. Zorg bij het opstrooien dat de dieren niet in de stal staan. Een goede ventilatie maakt het tijdens het werk prettiger voor jou als agrariër. Wanneer de dieren weer plaatsnemen in de stal, blijft een goede ventilatie belangrijk. Een schone ondergrond verkleint de kans op bacteriën, waardoor de kans groter is dat de dieren gezond blijven.

Vuil- en waterafstotende steel en blad
Het kan in een stal vochtig zijn en bovendien blijft mest vaak ook nog vochtig. Om het werkblad te beschermen tegen vocht, is er een coating aangebracht. Deze coating is vuil- en waterafstotend. Het advies is wel om na gebruik het werkblad schoon- en droog te maken. De essenhouten steel van 130 centimeter lang is met een wax behandeld. Deze wax maakt de steel sterker en zorgt voor een langere natuurlijke houtlook. De wax dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor er nog meer bescherming is tegen water en vuil.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools stalschop

• Specifiek voor werkzaamheden in de stal
• Blad is breder, waardoor er meer volume verplaatst kan worden
• Met gebogen essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448071024
  • Afmeting (cm): 15x26x159 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten