Talen Tools – Topschoffel – Professioneel – Gesmeed – 16 cm – Essenhouten steel – Met hilt – 170 cm

3525739
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Topschoffel – Professioneel – Gesmeed – 16 cm – Essenhouten steel – Met hilt – 170 cm
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een sterke schoffelsteel én een sterk werkblad? Deze professionele schoffel van Talen Tools maakt van het schoffelen een comfortabele klus. Het werkblad van deze schoffel is 16 centimeter breed. Deze gemiddelde breedte maakt deze schoffel geschikt om grotere delen van de (moes)tuin te schoffelen, maar geeft je ook de optie om precies tussen borders en plantenrijen door te schoffelen. Beschik jij liever over een schoffel waarmee je nog sneller schoffelt? Overweeg dan de aanschaf van een schoffel met een breder werkblad. Talen Tools biedt deze topschoffel ook aan met een breedte van 18 en 20 centimeter. Je schoffelt met een groot bereik, want de steel is maar liefst 170 centimeter lang. Door de hilt aan het uiteinde van de steel, schoffel je met een fijne grip.

Waarom kiezen voor deze schoffel van Talen Tools?
Deze schoffel is geschikt voor professioneel gebruik. Dat zie je terug in de materialen waarmee deze schoffel is opgebouwd. De sterke gewaxte essenhouten steel zit diep in de gesmede stalen schoffel bevestigd. Essenhout is een sterke houtsoort, waarmee je zonder problemen jarenlang vooruit kunt. Zeker omdat het hout ook voorzien is van een waxlaag. Deze laag dringt helemaal tot in de houtnerven door, waardoor het hout beschermd blijft tegen vuil en vocht. Door deze extra bescherming blijft het hout niet alleen sterk, het hout oogt ook langer als nieuw. Het werkblad bestaat uit gesmeed staal. Dit staaltype is nog sterker en slijtvaster dan gegoten en gestanste tegenhangers.    

Het nut van schoffelen
Naast het feit dat jouw tuin of moestuin direct weer verzorgd en netjes oogt, heeft jouw tuin ook functioneel baat bij een geschoffelde ondergrond. Bij het schoffelen verwijder je niet alleen het onkruid, je schoffelt ook de toplaag van de tuingrond los. Hoe dieper je schoffelt, hoe meer onkruid zal afsterven. Schoffel het onkruid met wortel en al uit de grond. Door het verwijderen van het onkruid, ontstaat er weer meer ruimte voor planten en bloemen die je wel graag in de tuin ziet. Bovendien maakt schoffelen de structuur van de bodem losser, waardoor er meer ruimte ontstaat om vocht, lucht en licht op te nemen.   

Voordelen van de Talen Tools topschoffel

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Met lange en sterke gewaxte essenhouten steel van 170 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424103
  • Afmeting (cm): 20x16x186 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten