Talen Tools – Topschoffel – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Essenhouten steel – Met hilt – 170 cm

3622163
45.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Topschoffel – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Essenhouten steel – Met hilt – 170 cm
45.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Comfortabel schoffelen begint bij professioneel gereedschap. Deze topschoffel van Talen Tools bestaat uit een gesmeed stalen werkblad én een gewaxte essenhouten steel. Door deze samenvoeging ervaar je een krachtig hulpmiddel, waardoor je aangenaam tuiniert. Je schoffelt met een vrij breed werkblad. Door deze breedte van 18 centimeter maak je snel meters in jouw tuin. Heb je een kleinere (moes)tuin? Dan zijn er ook varianten beschikbaar met een smaller werkblad. Een gesmeed stalen werkblad onderscheidt zich door zijn sterkte, de scherpe snede en de slijtvaste eigenschappen. Er treedt ook minder snel roest op bij gesmeed metaal. De steel van deze schoffel is 170 centimeter lang. Hierdoor bereik je ook de uithoeken van jouw tuin.

Het hele jaar door schoffelen
Zolang de grond niet bevroren is, schoffel je bij voorkeur het hele jaar door. Benut ook het najaar om te schoffelen. Tegenwoordig is het Nederlandse najaar niet meer zo koud, dat onkruid zich niet kan ontwikkelen. Laat je het schoffelen in het najaar achterwege? Dan is de kans groot dat je in het voorjaar tegen een onkruidexplosie aanloopt. Hier zit je vast niet op te wachten. Is het in de zomer langdurig droog en heb je net jouw planten voorzien van water? Vergeet dan niet om een dag later de grond om te schoffelen. Zo dringt het water beter door tot de wortels van de planten en daardoor drogen ze minder snel uit. Schoffelen bij zonneschijn maakt het makkelijker om onkruid helemaal te verwijderen. Lukt het namelijk niet om het onkruid helemaal met wortel en al te verwijderen? Dan zorgt de kracht van de zon ervoor dat het onkruid snel uitdroogt en afsterft.

Waarom is je tuingereedschap gewaxt?
Deze steel is gewaxt en dat biedt meerdere voordelen. Door deze waxlaag blijft het hout namelijk langer mooi. De schoffel oogt nog lang als nieuw. Naast het uiterlijke voordeel, zorgt wax ook voor een functioneel voordeel. Doordat de wax tot diep in de nerven van het hout doordringt, stoot het hout vocht en vuil af. Doordat vocht en vuil niet tot het hout doordringen, is er minder kans op het rotten van het hout. Zo blijft het hout langdurig sterk. Je bedient deze steel met behulp van de hilt. Gebruik de hilt om comfortabel te schoffelen. Schoffel met een rechte rug en zorg dat je armen in een hoek van 90 graden staan.

Voordelen van de Talen Tools topschoffel

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Met lange en sterke gewaxte essenhouten steel van 170 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424110
  • Afmeting (cm): 20x18x186 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten