Talen Tools – Tuinknielkussen – Comfortabel – 40 x 30 x 3 cm

Omschrijving

Een tuinknielkussen maakt het tuinieren voor jou een stuk comfortabeler. Met een dikte van 3 centimeter en een verend en zacht materiaal, wordt de belasting op je knieën geminimaliseerd. Een klein handvat gebruik je om het tuinknielkussen mee te nemen. Het handvat is ook te gebruiken als ophanggat, waarmee je het kussen makkelijk en netjes opbergt. Het formaat van dit tuinknielkussen is 40 x 30 x 3 centimeter. Hierdoor hoef je niet direct strak met je knieën tegen elkaar te werken. Een tuinknielkussen bewijst zijn waarde wanneer je precieze werkjes moet uitvoeren in de tuin. Dit geldt zowel voor het verplanten en voor het onkruid wieden. 

Geen vlekken, nattigheid en slijtage door een knielkussen
Comfort is een ding, maar er zijn nog andere praktische voordelen bij het gebruik van een knielkussen. Een kussen beschermt bijvoorbeeld ook tegen een vochtige ondergrond. Is het gazon nog wat vochtig of is de tuingrond nog nat? Een kussen voorkomt dat je knieën of je kleding nat worden. Wat een kussen nog meer voorkomt: slijtage van de kleding en het ontstaan van vlekken in je kleding. Een knielkussen is dus goed voor je knieën, maar ook goed voor het behoud van je kleding. 

Spaar je knieën tijdens werk in de tuin
Je spaart je kleding, maar je spaart ook je knieën met dit kussen. Je knieën ervaren minder impact. Zo hoeven ze geen harde schokken op te vangen en kunnen ze ook niet schaven over tegels of kleine steentjes. Voor een tuinier is een knielkussen handig, maar ook voor een stratenmaker of een bouwvakker kan een knielkussen een snelle oplossing zijn voor korte en kleine klusjes op de knieën. Zo is het niet nodig om kniebeschermers aan te brengen. Dit bespaart tijd en er is ook geen kans op schuurklachten in je knieholten. Voor verder recreatief gebruik is dit kussen ook te gebruiken. Zo kan een kniekussen handig zijn tijdens een picknick, een vakantie of een concert. 

Voordelen van het Talen Tools tuinknielkussen
• Extra comfort tijdens tuinieren
• Voorkomt vlekken en slijtage
• Van zacht verend materiaal 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448286862
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 70.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten