Talen Tools – Tuinkrabber – Verzinkt – 3 tanden – Zonder steel

3904493
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Tuinkrabber – Verzinkt – 3 tanden – Zonder steel
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voorkom het inklinken van de grond, door regelmatig gebruik te maken van deze handige tuinkrabber van Talen Tools. Om het staal extra te beschermen, is er gebruik gemaakt van verzinking. De kans op roestvorming neemt daardoor af. Wanneer je de tuinkrabber gebruikt, komen de 3 tanden zo’n 5 centimeter diep de grond in. Een goede diepte om de tuingrond om te woelen en voldoende te beluchten. De drie tanden staan enkele centimeters uit elkaar. De tuinkrabber heeft een totale breedte van zo’n 10 centimeter. 

Wat is inklinken van de tuingrond?
Wanneer inklinking optreedt, krimpt de grond door de afname van de hoeveelheid water. Door het Nederlandse klimaat en de bijbehorende regenval, zwelt de grond weer op als het regent. Een te dichte bodemstructuur verstikt het gazon, de bloemen en de planten. Een bodembewerking met een tuinkrabber maakt de ondergrond weer een stuk losser. Hoe losser de tuingrond, hoe meer ruimte er is voor de opname van lucht, licht en vocht. Deze factoren dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van gewassen in de moestuin, van bloemen in de tuin en van grassprietjes in het gazon. Verleng de levensduur van de tuinkrabber door deze schoon te maken na gebruik en ook weer droog op te bergen. Een behandeling met een teflonspray of een dun laagje olie zorgt voor een langere optimale staat. 

Op welke steeldiameter past mijn tuinkrabber?
Beschik je al over gesteeld gereedschap in je tuingereedschapsassortiment? Wissel dan eenvoudig af. Het enige wat je daarbij in het oog houdt is de steeldiameter. Deze tuinkrabber plaats je op een steel waarbij het uiteinde een diameter van 28 millimeter heeft. Een langere steel geeft je bij deze tuinkrabber het bereik om ook moeilijk bereikbare plekken in een moestuin of bloemenperkje te bereiken. Let er wel op dat je niet te veel en te vaak voorover bukt. Dit zet je knieën op slot en je rug komt onder druk te staan. Wanneer je een rechte werkhouding aanneemt en af en toe je knieën buigt en strekt, komen fysieke ongemakken tijdens het tuinieren minder snel voor. Een houten steel of glasfiber steel zijn de voornaamste materialen bij gesteeld gereedschap. Let op dat het hout is voorzien van een wax, zodat deze langer meegaat. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinkrabber

• Voorkom het inklinken van grond
• Gemaakt van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448070409
  • Afmeting (cm): 13x10x24 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 290.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten