Talen Tools – Waterdruppelaar – Voor plantbewatering – Waterdruppelsysteem – 2 stuks

4487816
8.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Waterdruppelaar – Voor plantbewatering – Waterdruppelsysteem – 2 stuks
8.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Je planten gelijkmatig voorzien van water? Met deze waterdruppelaars van Talen Tools zorg je voor een geleidelijke voorziening van water bij jouw (kamer)planten. Vul de bol en plaats deze schuin in de bloempot of rond de plant die je van water wil voorzien. Plaats de waterbol zo’n 5 a 10 centimeter van de stengel af. De tuingrond of bloempotgrond neemt slechts een deel water op, wanneer je deze waterdruppelaar in de grond plaatst. Er komt namelijk geen nieuwe lucht in de bol. Door dit vacuüm loopt de bol niet direct leeg. Wordt de grond weer droger? Dan ontstaat er weer ruimte om water op te nemen. In de verpakking vind je 2 waterdruppelaars, die zo’n 20 centimeter lang zijn.

Waterbol voor de juiste plantsoort
Een waterbol kan werk voor je uit handen nemen. Zo is het minder vaak nodig om te controleren of je planten water nodig hebben. De plant neemt door het gebruik van de waterbol zelf de gewenste hoeveelheid water op. Toch is het belangrijk dat je de waterbol niet zomaar voor iedere plant gebruikt. Een waterbol houdt de grond namelijk altijd enigszins vochtig. Zoek vooraf goed uit of de planten geen baat hebben bij een droge potgrond. Wanneer jouw planten wel geschikt zijn voor een licht vochtige ondergrond, let dan bij het gebruik van de waterbol goed op in hoeverre de plant het water opneemt. Loopt de plantenbol te snel leeg? Druk dan de volgende keer de tuit wat dieper in de grond of speel met de gradenhoek. In het begin kan dit enige tijd kosten, maar later ervaar je juist dat het tijd oplevert.
 
Transparante waterdruppelaars
De transparante kunststof laat goed zien wanneer de waterbollen leeg zijn. De waterbollen zijn bestand tegen de vochtige ondergrond. Onderzoek in het begin de waterbehoefte van de planten. Wijkt de wateropname enorm af van het advies? Dan is het raadzaam om de diepte en de gradenhoek van het systeem aan te passen. Als je voor jezelf hebt bepaald in welke hoek en hoe diep het druppelsysteem geplaatst moet worden, dan ervaar je langdurig de voordelen van deze manier van planten bewateren.

Voordelen van de Talen Tools waterdruppelaars

• Geef je planten geleidelijk water
• Set van 2 stuks
• Weerbestendig materiaal

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438865
  • Afmeting (cm): 19x18x8 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten