Talen Tools – Werkhandschoenen – Gerecycled – ECO Friendly – Latexcoating – Maat L

4487826
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Werkhandschoenen – Gerecycled – ECO Friendly – Latexcoating – Maat L
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met het gebruik van werkhandschoenen ga je veiliger en schoner te werk. Talen Tools biedt deze werkhandschoenen in maat L aan in het ECO Friendly-assortiment. In dit assortiment focust Talen Tools op CO2-besparing in het productieproces en wordt er gekozen voor gerecyclede materialen. De polyester in deze handschoenen voldoet aan het GRS-keurmerk. Dit keurmerk krijgen producten wanneer ze voor minimaal 50% uit gerecycled materiaal bestaan. De polyester in deze handschoenen is zelfs geproduceerd uit 100% gerecycled polyester. Het productieproces van deze handschoenen bespaart 34% CO2-uitstoot ten opzichte van standaard geproduceerde werkhandschoenen.

Werkhandschoenen met een hoge vingergevoeligheid
Met de keuze voor werkhandschoenen ben je misschien bang dat je minder goed voelt wat je aan het doen bent. Bij deze polyester handschoenen met een latexcoating vind je een hoge vingergevoeligheid terug. Na enkele minuten merk je al niet meer dat je handschoenen aan hebt. Die hoge vingergevoeligheid wordt nog aangevuld met een betere grip. De latexcoating kenmerkt zich van nature al door de goede grip, deze eigenschappen worden verder versterkt door de bolletjesstructuur die op de handschoen is aangebracht.

Werkhandschoenen overal te gebruiken
Als hovenier, agrariër, stratenmaker of automonteur bieden werkhandschoenen een aantal prettige voordelen. Voor een automonteur is de olie- en vetbestendige latexlaag bijvoorbeeld een belangrijk pluspunt. Wanneer je als hovenier of agrariër werkt in stekelige struiken, dan voorkomen deze handschoenen snijwondjes. Ook voor een stratenmaker bewijzen deze handschoenen hun waarde. Bij het verplaatsen en leggen van stenen is er al snel sprake van schuurwondjes. Door handschoenen aan te trekken voorkom je dat jouw vingers of knokkels openschuren.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ECO Friendly werkhandschoenen

• Gerecycled polyester met latexcoating
• Vet- en oliebestendig
• Hoge vingergevoeligheid en uitstekende grip

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438797
  • Materiaal: Polyester

Beoordelingen

Gesponsorde producten