Talen Tools - Aluminium schop - 100 cm steel - D-handvat

3418637
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Aluminium schop - 100 cm steel - D-handvat
64.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Waar je voornamelijk ballastschoppen ziet met stelen rond de 85 of 90 centimeter, is deze uitvoering met een steellengte van 100 centimeter geschikt voor hoveniers, bouwvakkers en agrariërs die langer zijn dan gemiddeld. Talen Tools heeft bij dit model gekozen voor een aluminium werkblad. Het grote voordeel: het blad blijft licht van gewicht en is daardoor ook gemakkelijk door ouderen te gebruiken. Naast het lichte gewicht, bewijst aluminium ook zijn waarde door de slijtvaste eigenschappen. Roestvorming treedt niet op en het materiaal is weer- en vuilbestendig. Het blad is met een lengte van 43 centimeter en een breedte van 36 centimeter een stuk groter dan gemiddeld.

Ballastschop voor lichte materialen
Omdat deze schop is ontwikkeld met de focus op een licht gewicht, is het ook belangrijk om de schop in te zetten bij lichte materialen. Steek de rechte snede bijvoorbeeld in een berg met licht tuinafval, hooi of veevoer. Het slijtvaste aluminium wordt nog extra beschermd door de slijtstrip die aan de onderkant van de snede is aangebracht. Door de breedte kan er veel volume tegelijkertijd op het werkblad. Hierdoor ontstaat er druk op de steel. Forceer het gebruik met zware materialen dus niet.

Ballastschop met opstaande randen
Het grote verschil met een standaard bats of schop? Deze ballastschop geeft nog meer ruimte aan extra volume, doordat de zijkant- en achterkant omhoog staan. Deze opstaande randen voorkomen dat het materiaal van het werkblad glijdt. Hou tijdens het gebruik het werkblad goed naar achteren. Aluminium is glad. Dit heeft als voordeel dat je de materialen makkelijk opschept, maar het materiaal kan er ook makkelijk weer afglijden. Naast het slijtvaste aluminium, is ook de essenhouten steel slijtvast. Er is namelijk een wax aangebracht die bescherming tegen vuil en vocht geeft. Zo houdt het hout langer de natuurlijke look en blijft het langdurig sterk.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ballastschop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met sterke gewaxte essenhouten steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448435673
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 23x146 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten