Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Glasfiberkern steel – 100 cm

3418515
52.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 000 – Blank gepolijst – Glasfiberkern steel – 100 cm
52.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gebruik jij jouw bats veelvuldig en professioneel? Probeer dan als hovenier, tuinier of stratenmaker eens de Talen Tools bats met een glasfiberkern steel. Hoewel je aan de buitenkant het comfort van gewaxt hout voelt, is deze steel aan de binnenkant nog krachtiger. Breken, splijten en scheuren is zeer onwaarschijnlijk bij deze krachtige glasfiberkern batssteel.

Wat betekent werkbladmaat 000?
Gangbare maten in het batsassortiment variëren van 1 tot 000. Maat 1 is een van de bredere maten in het assortiment. Met deze maat verplaats je veel volume tegelijkertijd en voorkom je heen-en-weer geloop. Maat 0 en Maat 00 zijn al iets smaller en daarmee ook wat beter inzetbaar in zware grond. Toch is het raadzaam om bij zware grond te kiezen voor een werkblad met maat 000. Het werkblad is 21 centimeter smal, waardoor je makkelijker door zware grond heen komt. De scherpe snede van het werkblad vergroot het gebruiksgemak en vermindert de benodigde inspanning.

Blank gepolijst werkblad
Ervaar het voordeel van een blank gepolijst werkblad door de langdurige scherpe snede. Het blad beschikt namelijk over zelfslijpende eigenschappen. Jouw werkzaamheden maken het werkblad alleen maar scherper. Help het blad nog een handje door langer scherp te blijven, door regelmatig onderhoud te plegen. Reinig en droog de bats na de werkzaamheden. Wanneer de bats helemaal droog is, behandel je het werkblad met een teflonspray of olie. Het zorgt voor nog meer bescherming tegen weersinvloeden en vuil.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools blank gepolijste bats

• Zelfslijpend blank gepolijst werkblad
• Glijdt makkelijk in de grond
• Met sterke glasfiberkern steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448291453
  • Afmeting (cm): 9x21x125 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten