Talen Tools - Bats - Astra - 250x205 mm - Zonder steel

3418493
28.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Bats - Astra - 250x205 mm - Zonder steel
28.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Niet meer tevreden met je huidige schop of bats? Wordt deze bot of is de bats simpelweg versleten of kapot? Deze geharde stalen Astra Diamant bats van Talen Tools gebruik je als vervanger. Het smalle werkblad van 21 centimeter breed (maat 000) is bestand tegen zware grondsoorten zoals klei en leem.

Op welke steel past deze bats
Stelen met een duldiameter van 35 tot 37 millimeter zijn geschikt om aan deze bats te bevestigen. Let er bij de bevestiging altijd goed op dat de steel ver genoeg en stevig in de bats zit. Kies bij een houten steel altijd voor een model dat gewaxt is. Wax beschermt tegen vocht en vuil. Daarnaast voel je ook dat deze prettiger in de hand ligt. Naast de klassieke houten stelen, zijn er tegenwoordig ook glasfiber stelen op de markt. Deze zijn een stuk sterker en worden veelal gebruikt voor professioneel gebruik. Hou jij van de natuurlijke houten look, maar wil je nog meer kracht? Een houten steel met een glasfiber kern is dan een geschikt alternatief.

Steellengte bepaalt comfort
Merk jij dat je tijdens de werkzaamheden fysieke klachten krijgt? Wanneer je last hebt van je rug of schouders, kan dit komen doordat de steellengte niet aansluit op je lichaamslengte. Een te lange steel heeft een negatief effect op je schouders, omdat je deze overstrekt. Wanneer een steel te kort is, wordt het buigen van je knieën lastig. Hierdoor komt er meer druk op je rug. Komt de steel tot je broekriem? Over het algemeen vind je dan een steel die past bij jouw lichaamslengte.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools Astra Diamant bats

• Geschikt voor zwaardere grondsoorten
• Werkblad van gehard staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 35 tot 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448260435
  • Afmeting (cm): 25x21x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten