Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – Rood – Dubbel Gebogen - Essenhouten steel – 110 cm

3492303
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Betonschop – Gehard staal – Rood – Dubbel Gebogen - Essenhouten steel – 110 cm
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wanneer je zoekt naar een betonschep die jou op een krachtige manier helpt met je werkzaamheden, helpt deze Talen Tools betonschop je door zijn dubbel gebogen essenhouten steel. Door de dubbele buiging in de steel, ervaar je als stratenmaker of bouwvakker nog meer kracht tijdens het scheppen. Het hefboomeffect wordt versterkt en het hout neemt toe in kracht, waardoor je op een stevige manier te werk gaat. Met behulp van de handige T-greep hou je voldoende grip tijdens de werkzaamheden. Met een steellengte van 110 centimeter kun je met een lichaamslengte van 175 tot 195 centimeter comfortabel uit de voeten.

Waarom moet ik kiezen voor een betonschop?
In tegenstelling tot een doorsnee bats, is het werkblad van de betonschop voorzien van rechte randen. Niet zonder reden. Door de rechte onderkant schraap en schep je namelijk al het beton of cement uit je kruiwagen of van de grond. Bovendien is het werkblad ook een stuk langer dan een doorsnee bats. Doordat het blad 35 centimeter lang is en 22 centimeter breed, is er genoeg oppervlak om veel volume tegelijkertijd te verplaatsen. Met minder schepbeurten verplaats je zo alsnog meer materiaal dan met een standaardbats.

Coating en wax
Om het werkblad te beschermen, is dit geharde staal voorzien van een rode coating. Om te zorgen dat deze coating lang in originele staat bescherming kan bieden, raden wij aan om na gebruik de betonschop af te borstelen en te reinigen. Wanneer deze droog is gemaakt, kan een laagje olie of teflonspray de coating helpen om de betonschop nog beter te beschermen. Het essenhout van deze 110 centimeter lange steel is voorzien van een wax. Deze wax dringt tot diep in de houtnerven door, waardoor vuil en vocht het hout niet aantasten.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools betonschop van gehard staal

• Groot werkblad voor het verplaatsen van grote volumes beton, cement of zand
• Werkblad van gehard staal met rode coating
• Met T-greep voor comfortabel scheppen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448423199
  • Afmeting (cm): 2x133 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1700.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten