Talen Tools - Gazonhark - 22 tanden - Verzinkt - Rond - 150 cm steel

3622157
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Gazonhark - 22 tanden - Verzinkt - Rond - 150 cm steel
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze gazonhark van Talen Tools is een handig hulpmiddel wanneer je jouw tuin afval vrij wil maken. Doordat de 22 tanden van deze hark rond zijn, blijft de hark niet haken in het gazon of in de tuingrond. Hierdoor hark je met weinig inspanning. Door de breedte van circa 35 centimeter lukt het toch om in een mum van tijd het gazon of de tuingrond te verlossen van gevallen bladeren, grasresten of ander tuinafval. De essenhouten steel van deze hark is 140 centimeter lang. Die lengte sluit aan bij tuiniers, hoveniers en agrariërs met een gemiddelde lengte. Om de kwaliteit van de steel verder te verhogen, is het essenhout voorzien van een wax. Deze laag wax stoot water en vuil af. Hierdoor wordt de levensduur van de steel verlengd. 

Verzinkte gazonhark
Voor de tanden van deze hark is gebruikgemaakt van verzinkt staal. Dit type staal blijft langdurig in goede staat, omdat het goed tegen de vorming van roest kan. Hoewel het materiaal deze eigenschappen heeft, levert goed onderhoud ook winst op wat betreft een langere levensduur. Na gebruik berg je de hark dan ook het beste op in een schone en droge omgeving. Het staal behandel je met een teflonspray of een dun laagje olie, om zo de kwaliteit langer te waarborgen. Gebruik je de hark zeer intensief? Overweeg dan de aanschaf van een gesmede stalen variant. 

Gazonhark met dwarsverbinding
De dwarsverbinding op de gazonhark zorgt voor belangrijke voordelen. Het verstevigt de hark. Tanden breken minder snel en kunnen niet met elkaar verwikkelen. Daarnaast heeft het nog een andere functionele werking. De dwarsverbinding houdt het aangeharkte afval, de gevallen bladeren en de grasresten beter bij elkaar. Ook wanneer je lange harkbewegingen maakt en je veel afval verzamelt, blijft deze gazonhark het materiaal bij elkaar houden.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gazonhark

• Gazonhark met 22 tanden
• Van verzinkt staal
• Essenhouten steel van 140 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448071109
  • Afmeting (cm): 7x50x183 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1220.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten