Talen Tools – Handvoegenkrabber – Verzinkt staal – Essenhouten handvat

3492187
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Handvoegenkrabber – Verzinkt staal – Essenhouten handvat
13.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 13.19
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geen lange steel en weinig controle over het krabben in voegen, deze handvoegenkrabber van Talen Tools geeft je de mogelijkheid om voldoende druk uit te oefenen om jouw voegen onkruidvrij te krijgen. Met deze krabber verwijder je onkruid bovendien op een milieuvriendelijke manier. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn hierbij niet nodig. Het scherpe blad van de krabber snijdt makkelijk in de voegen van jouw oprit of terras. De krabber van verzinkt staal roest minder snel dan alternatieven van standaard staal. Het sterke handvat is gemaakt van essenhout. Om dit essenhout langer te beschermen, is er een waxlaagje aangebracht. 

Regelmatig onkruid verwijderen
Dit laagje wax geeft bovendien ook een fijnere greep op het handvat. En dit naast het feit dat het qua vorm al zo is ontworpen dat de hand zich soepel om het handvat heen vormt. Talen Tools doet er alles aan om tuinieren zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe comfortabeler het tuinieren is, hoe eerder en beter jij het onkruid te lijf gaat. Een belangrijk aspect in de bestrijding van onkruid is namelijk de regelmaat. Wanneer je regelmatig onkruid wiedt, krijgt het minder tijd om zich te verspreiden én te wortelen. Het resultaat? Minder onkruid in de voegen én het kost minder moeite om het onkruid te verwijderen wanneer het wel doorkomt. 

Werkhouding tijdens onkruid wieden
Omdat dit handmodel geen lange steel heeft, wied je onkruid op je knieën. Het voordeel is dat je zo meer druk op de voegen uitoefent en je ook meer kracht zet om onkruid met wortel en al te verwijderen. Het is belangrijk om onkruid met wortel en al te verwijderen, omdat het op die manier minder snel terugkomt. Het nadeel aan onkruid wieden met een handvoegenkrabber is de werkhouding. Om je knieën te sparen is het belangrijk dat je kniebeschermers of een knielkussen gebruikt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools handvoegenkrabber

• Onkruid verwijderen tussen voegen met handtuingereedschap
• Krabber van verzinkt staal
• Met handig ophanggat

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448070782
  • Afmeting (cm): 3x7x26 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 98.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten