Talen Tools - Kabelschop - 11 cm - Met opstapje - 130 cm steel

3705570
31.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Kabelschop - 11 cm - Met opstapje - 130 cm steel
31.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wanneer je als bouwvakker, stratenmaker of hovenier leidingen aanlegt in de tuin of op straat is degelijk materiaal een belangrijk hulpmiddel voor een soepel installatieproces. Deze kabelschop van Talen Tools beschikt over een hoogwaardig driekwart blank gepolijst en geslepen stalen werkblad. Dit type staal blijft langdurig scherp, doordat het blad tijdens de werkzaamheden geslepen wordt. Met een beperkte breedte van 11 centimeter gebruik je deze kabelgraver voor het maken van smalle geulen en sleuven. Deze kabelschop geeft jou de ruimte om elektriciteitskabels, glasvezelkabels en waterleidingen aan te leggen.

Lange essenhouten steel
Door de lange essenhouten steel van 130 centimeter graaf je tot diep in de grond. Let er wel op dat je werkt in de grond waar geen andere leidingen in de buurt zijn. Stuit je op een nuitsleiding? Stop dan direct met de werkzaamheden. Maak de grond verder vrij van stenen, zodat je de lengte van deze steel optimaal benut. Door een lichte buiging in het hout, is de kabelschop tijdens de werkzaamheden perfect in balans. Om het hout te beschermen, is er een laag wax aangebracht. Deze wax stoot water en vuil af. Doordat de wax diep in de houtnerven doordringt, blijft het hout sterk. En die natuurlijke houtlook? Die blijft door de wax nog langer behouden.

Gebruik het opstapje voor extra druk
Hoewel de kabelschop smal is qua formaat en veel impact genereert op de ondergrond, kan het voorkomen dat de kabelschop niet direct de grond in komt. Gebruik dan het ronde opstapje aan de bovenkant van het werkblad. Plaats je voeten op dit werkblad en breng je lichaamsgewicht verder naar voren. Normaliter moet de kabelschop dan zonder problemen de grond in gaan.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools kabelschop met 130 centimeter steel

• Sterk werkblad van driekwart blank gepolijst en geslepen staal
• Met opstapje
• Licht gebogen steel van 130 centimeter voor een prettige balans tijdens de werkzaamheden

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448437134
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 16x135 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 850.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten