Talen Tools - Rolcultivator - 21 cm - Steel 160 cm - Compleet

3466525
46.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Rolcultivator - 21 cm - Steel 160 cm - Compleet
46.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De tuingrond losmaken én de kans op onkruid verkleinen? Met deze rolcultivator van Talen Tools behandel je de ondergrond. Met een breedte van 21 centimeter gebruik je deze rolcultivator ook tussen de gewassen door. Wanneer planten en gewassen netjes zijn opgesteld in jouw moestuin, is er normaliter genoeg ruimte om met de rolcultivator tussen de plantbanen door te werken. Wil je liever per baan of per twee banen werken? De banen zijn makkelijk te verwijderen. Aan deze rolcultivator zit een steel van 160 centimeter lang. Het geeft je een groot bereik, ook wanneer je aan randen van perkjes of tussen planten en gewassen door werkt. Een wax is aangebracht om het hout sterk, waterafstotend en vuilafstotend te maken.

Rolcultivator van aluminium
Tuingereedschap dat bestaat uit aluminium, kent verschillende belangrijke voordelen. Voordelen die voornamelijk hun waarde bewijzen in de buitenlucht. Zo is dit aluminium roestbestendig en zal regen of vocht de kwaliteit niet snel aantasten. De slijtvaste eigenschappen houden deze rolcultivator langdurig scherp. Doordat de tanden van de cultivator lang scherp blijven, gebruik je minder inspanning om de grond los te woelen. Met deze eigenschappen beschik je over een duurzaam tuingereedschap, waar je nog meerdere jaren profijt van hebt.

Cultiveren voor een betere plantgroei
Merk je dat jouw planten en gewassen minder groeien dan je oorspronkelijk had verwacht? Wellicht ligt de oorzaak in de ondergrond. De ondergrond kan dichtgeslibd zijn of onkruid voedt zich met het water en de voedingsstoffen die eigenlijk voor de gewenste planten bestemd zijn. Cultiveren maakt de grond weer los en verkleint de kans op groei van onkruid. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de planten, bloemen en gewassen die je wel graag ziet groeien. Zij nemen zo meer zuurstof, vocht en andere voedingsstoffen op. Wanneer je het cultiveren met enige regelmaat herhaalt, is de kans op een gezonde groei een stuk groter.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools rolcultivator

• Laat planten beter groeien
• Gemaakt van aluminium
• Met een werkbreedte van 21 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448423502
  • Afmeting (cm): 13x20x177 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten